marți, mai 24

Avem nevoie de predictibilitate şi de parteneri


Deschiderea şedinţei din 3 septembrie 2021: Adrian Tănase (CEO BVB), Christina Verchere (CEO Petrom), Radu Hanga (preşedinte BVB)

„De-a lungul carierei mele am lucrat doar în sectorul de petrol şi gaze. În toată lumea. Unul din aspectele fundamentale din acest domeniu este că lucrezi cu guvernele. Colaborezi cu oamenii din acele funcţii, pentru a te asigura că îţi faci treaba. Până la urmă, România decide pe cine numeşte în acele funcţii şi noi vom colabora cu acei oameni. Avem nevoie de predictibilitate şi de parteneri cu care să discutăm“, a răspuns Christina Verchere, CEO Petrom, întrebată fiind de ZF de impactul crizei politice asupra planurilor Petrom pentru extracţia resurselor din perimetrul Neptun Deep.

Christina Verchere a fost prezentă vineri la bursa de la Bucureşti la deschiderea şedinţei de tranzacţionare care a marcat două decenii de tranzacţionare pentru Petrom. 

Din 3 septembrie 2001 încoace valoarea de piaţă a Petrom a urcat de la 2,75 mld. lei la aproximativ 25 mld. lei pe o bursă în creştere, prin prisma indicelui principal BET, cu aproximativ 1.500%.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.