marți, mai 24

De ce se strică brusc telefoanele Google Pixel 3, Pixel 3 XL?


Google are ceva probleme de imagine, după ce tot mai multe telefoane Google Pixel 3 au început să se strice, mai bine zis să se brickuiasca în mod inexplicabil. E vorba despre unităţi Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL, iar Google încă nu a emis un comunicat despre asta. Cum se manifestă problema aflaţi mai jos.

Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL soseau în toamna lui 2018 şi veneau cu Android 9.0 la bord, primind ca ultim update Android 11. Se pare că problemele cu bricking-ul au început de acum câteva luni, dar abia acum s-a aflat de ele. Mai grav e că multe telefoane nu mai sunt în garanţie, deci costă bani repararea lor. Problemele sunt semnalate pe forumuri, pe Reddit şi canalele social media. Telefoanele se strică peste noapte, fără avertizare şi fără alte simptome.

Terminalele intra într-un mod Qualcomm Emergency Download (EDL), care nici măcar nu îţi permite să instalezi un nou ROM. Nu ai cum să accesezi bootloaderul. Unii consideră că unul dintre multiplele update-uri de securitate e motivul pentru aceste probleme. Alţii cred că e o problemă cu hardware-ul la fel cum a avut LG cu celebrul boot loop. Ştiu că avem şi printre voi posesori de telefoane Pixel 3, aşa că vă aşteptam în comentarii să ne spuneţi dacă v-aţi lovit de acest neajuns.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.