duminică, mai 29

Vedete de la Hollywood care s-au făcut de râs în public. Cum au fost fotografiate Nicole Kidman și Lady Gaga | Străine, Vedete


Când ies în public, celebritățile se străduiesc de fiecare dată să arate impecabil. Fie că vorbim despre actori colosali de la Hollywood sau despre nume grele din muzica internațională, vedetele știu că atunci când ies din case vor fi surprinse, mai devreme sau mai târziu, de paparazzi sau de fani. Cu toate că scot din buzunare sume exorbitante pe haine de firmă , se întâmplă uneori ca superstarurile să gafeze din punct de vedere vestimentar. Vorbim despre erori mici, dar notabile, cum sunt etichetele hainelor lăsate să atârne la vedere, ca și cum ar fi niște accesorii menite să “întregească” ținutele.

La sfârșitul lunii august, cântăreața și actrița Jennifer Lopez (49 de ani) a făcut o gafă vestimentară de proporții la un eveniment de modă de mare anvergură, organizat de Dolce & Gabbana. Diva de la Hollywood s-a dus la show-ul respectiv într-o ținută spectaculoasă, fără să țină cont de faptul că eticheta costumului pe care-l purta era la locul ei, prinsă de haină. În mod evident, vedeta a fost taxată pentru gafa sa de criticii de modă, dar și de fani.

Cazul nu este singular, deoarece de-a lungul timpului au fost și alte vedete fotografiate în aceeași ipostază cu etichetele la vedere, pe haine sau pe pantofi.

Citeşte şi: Bebe Rexha, ținută neinspirată la prezentarea noilor colecții Dolce & Gabbana din Veneția

Citeşte şi: Festivalul de Film de la Veneția 2021. Ținute purtate de vedete la ceremonia de deschidere

Citeşte şi: Kate Winslet se machiază diferit în perioada menstruației. De ce face acest lucru

Citeşte şi: Gloria Estefan a împlinit 64 de ani. Cum arată astăzi regina muzicii latino

Actrițele Nicole Kidman (54 de ani), Eva Longoria (46 de ani) și Marcia Cross (59 de ani), precum și rapperul Jay-Z (51 de ani) și cântăreața Lady Gaga (35 de ani) se numără printre cei care “uită” adesea să dea jos eticheta când își iau haine sau încălțări noi.

Vezi gafele vestimentare ale vedetelor în galleria foto de mai sus.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro


PE ACELAȘI SUBIECT 


 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.