duminică, mai 29

De ce afecțiune suferă Jador. Puțini fani cunosc acest aspect despre artist: „Arată actele”


Nu mulți fani știu că Jador suferă de o afecțiune care nu-i permite să distingă culorile. Jador, sau pe numele său real Ionuț este discromat.

Recent, Jador a participat la Splash! Vedete la apă, iar afecțiunea lui l-a încurcat în respectarea regulilor show-ului. Fiecare concurent trebuie să sară după ce lumina din platou se face albastră, iar Jador a sărit cât timp lumina era încă roșie. După săritură, Jador a mărturisit că suferă de o afecțiune care nu-I permite să distingă culorile.

De ce afecțiune suferă Jador

„Sunt discromat. Arată-le mama actele. Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți”, a explicat Jador la Splash! vedete la apă.

Citește și: Ella Tina, fosta iubită a lui Jador, despre perioada grea pe care o traversează. Ce s-a întâmplat și de ce face drumuri la spital

În trecut, Jador a mai vorbit despre afecțiunea sa:

„În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa”, a spus Jador în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Jador, alături de mama sa la Chefi la Cuțite. Ce a spus femeia despre fiul ei

Jador a fost invitat la Chefi la cuțite, alături de mama lui. Acolo femeia a declarat că ea nu-i poate asculta muzica, din cauza orientării religioase.

„Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic”, a mărturisit femeia, spre marea surprindere a tuturor.

Citește și: Jador va deveni unchi. Soția fratelui său Răzvan este însărcinată cu un băiețel

Ce tarife cere Jador pentru a cânta la o nuntă

Datorită notorietății sale atât pe plan național, cât și internațional, acesta cere sume frumoase de bani pentru a încânta inimile oamenilor cu melodiile sale care fac milioane de vizualizări.

Artistul se duce la evenimente private, nunți, botezuri, unde interpretează live celebrele sale manele.

Cu toate că nu se numără printre cei mai scumpi artiști, cei care vor să-l invite la petreceri trebuie să știe că banii pentru artist nu sunt chiar puțini.

Iată că, pentru a-l asculta live la nunta ta, alături de invitații de la eveniment, ar trebui să scoți din buzunar între 5.000 de euro, potrivit Cancan.ro.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.