marți, mai 24

Dovada clară că Ramona Olaru are un iubit secret. Ce interdicție a primit vedeta. Până și Răzvan Simion a dat-o de gol


Se pare că Ramona Olaru, frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani, are un nou iubit, iar indiciile clare au fost date în ediția de azi a emisiunii, prin anumite afirmații, aruncate așa, pentru cine are urechi să audă.

Dovada clară că Ramona Olaru are un iubit secret

Ramona Olaru nu mai este o femeie singură. În urmă cu ceva timp se despărțea de Cuza, de la Noaptea Târziu, iar despărțirea lăsa răni adânci în sufletul ei. Cei doi au fost împreună aproape doi ani, iar în prezent, cei doi sunt în relații bune.

”Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri.

Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, spunea Cuza în cadrul unui podcast.

Cum a dat-o de gol Răzvan Simion

După o vară petrecută mai mult alături de prietenele ei, mai pe la mare, mai pe la petreceri, iată că toamna a surprins-o pe frumoasa blondină într-o altă ipostază, și anume, aceea de iubită. Iar dovada avea să vină chiar în ediția de azi a emisiunii, prin anumite replici aruncate. Se pare că frumoasa blondină nu mai are ”libertatea” pe care o avea până recent, de vreme ce a ținut să afirme:

”Nu mă mai lasă pe mese (n.red. să danseze pe mese)”, în legătură cu o discuție referitoare la petreceri.

Dar acesta nu a fost singurul amănunt care a indicat o prezență masculină în viața Ramonei Olaru. Într-o discuție cu Răzvan Simion legată de vremea de pe litoral, Ramona Olaru a ținut să precizeze că deși vremea se anunță frumoasă în weekend, nu va mai avea o escapadă la mare, moment în care Răzvan Simion a ținut să completeze, cu complicitate:

”Păi, da, înainte tu încuiai, tu descuiai (n.red. casa), acum e altă treabă”, a spus Răzvan Simion, întărind astfel dovada că Ramona Olaru iubește din nou.

Ramona Olaru este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Cu o sinceritate și naturalețe debordante, aceasta a reușit să se remarce pe micile ecrane. Pe lângă activitatea de la Neatza, Ramona Olaru este și coprezentatoare la emisiunea Splash! Vedete la apă.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.