vineri, mai 20

Enrique Iglesias a anunțat că următorul album pe care îl va lansa „ar putea fi ultimul”


Enrique Iglesias a dat anunțul la care puțini dintre noi se așteptau, dar care este planificat de mai bine de cinci ani.

Se pare că artistul în vârstă de 46 de ani plănuiește lansarea ultimului său album discografic din carieră. Acesta va porni în curând și în turneu alături de Ricky Martin și Sebastian Yatra. În cadrul unei discuții în mediul online cu cei doi artiști, Enrique a dorit să le dea fanilor săi această veste:

„Nu este ceva la care m-am gândit în ultimele luni. Este ceva la care m-am gândit în ultimii ani”, a declarat Enrique Iglesias pe Instagram.

„Vor exista Volumul 1 și Volumul 2, dar sunt ultimele. Nu știu. Sunt în acel moment din viața mea. acel capitol din viața mea. unde cred că este momentul potrivit să mă retrag. Și m-am gândit la asta din 2015 ”.

Cu toate că vestea i-a surprins inclusiv pe colegii săi de breaslă, Enrique Iglesias a dorit să precizeze că acest lucru nu va însemna că va renunța și la cariera sa muzicală. Cel mai probabil acesta va lansa în continuare single-uri. Care vor fi lansate în viitor pe platformele de muzica streaming și Youtube:

„Nu mă voi opri niciodată să scriu melodii pentru că îmi place să scriu melodii. dar o voi face într-un mod diferit. adică nu trebuie neapărat să fie ambalate ca album, așa că acest proiect pentru mine este important” a mai explicat artistul.

Ulterior acesta a postat în mediul online și coperta ultimului său material discografic, alături de care a scris:

„ALBUM FINAL. A trecut mult timp … ALBUMUL meu FINAL va ieși pe 17 septembrie !!! Mulțumesc @ricky_martin și @sebastianyatra pentru o discuție extraordinară și în special mulțumesc tuturor fanilor mei! !!”.

În iulie, Enrique a lansat și o nouă melodie. Este vorba de  single-ul „Me Pase” în colaborare cu Farruko. Piesa a marcat primul single al lui Iglesias de la „Despues Que Te Perdí”. Piesă pe care a lansat-o împreună cu Jon Z în martie 2019.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.