marți, mai 17

„Lumea a început să plece acasă de la ora șase”


Haos total în Sibiu.  Cea mai mare problemă a fost muzica. Ritmurile diferite au transformat cele două evenimente într-un „tămbălău”. În clipul video postat de Adrian Miclăuș pe pagina de Facebook, se poate observa cum muzica de la cele două evenimente se intercalează, fără să se înțeleagă exact melodiile interpretate.

Haos total în Sibiu. Două nunţi au avut loc în acelaşi cort cu muzică diferită: „Lumea a început să plece acasă de la ora șase”

Bătaia de joc a patronilor de la sala de nunți Versailles. Strică două nunți deodată. Evenimentul cel mai așteptat de către tinerii căsătoriți, ajuns bătaie de joc: Două nunți în același cort, fiecare cu muzica lor. O mizerie de nedescris! Rog distribuiți, poate ajunge și la urechea lor. PS. Muzica populara este de la nunta de dincolo de perdea”, scrie sibianul în descrierea videoclipului postat pe pagina sa de Facebook.

Adrian Miclăuș mai spune că nu este primul eveniment la care se confruntă cu această problemă întrucât acum aproape două luni a avut aceeași experiență, în același loc. Acesta mai povestește că încăperea nu este izolată fonic, iar disconfortul este unul mare pentru invitați, care aleg să plece acasă în loc să se bucure de petrecere.

„Evenimentul a avut loc sâmbăta aceasta. În 31 iulie, am avut un eveniment de familie în același cort și am pățit același lucru care s-a întâmplat în acest weekend. Aproape de eveniment am văzut că sala este împărțită în două, dar nu te gândești că după perdea poate fi o altă nuntă, fără izolație fonică. A fost un disconfort foarte mare pentru oameni. Sâmbăta aceasta am fost invitați la o nuntă și am întâmpinat aceeași problemă. În calitate de invitat, am văzut că s-au păstrat fix aceleași condiții, toată lumea a fost nemulțumită, lumea a început să plece de la ora șase seara, a fost un tămbălău de nedescris cu muzică din două locuri ”, a explicat Adrian Miclăuș pentru Turnul Sfatului.

Reprezentanții Versailles spun că situația de sâmbătă a fost o excepție și că în general astfel de întâmplări nu au loc. „A fost un eveniment făcut de comun acord cu mirii pentru că în mod normal astfel de situații nu au loc în localul nostru”, au transmis aceștia.

Citeşte şi: Octavian Jurma anunță o nouă criză sanitară: „Evoluția se apropie de scenariul meu cel mai pesimist: 8.500 de cazuri pe zi. În octombrie se vor lua măsuri de limitare”

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.