marți, mai 24

Regulile de acces la SAGA Festival


Accesul în festival se va face vineri şi sâmbătă începând cu ora 16:00, iar duminică începând cu ora 14:00. Pentru a evita aglomeraţia şi a putea avea acces în festival mult mai rapid, participanţii care au peste 18 ani şi un abonament General Access îşi pot ridica în avans brăţările. Toate detaliile sunt disponibile aici. Cei care prezintă un certificat valid de vaccinare anti COVID-19 sau dovada faptului ca au trecut prin boală vor primi, de asemenea, şi brăţara de verificare COVID necesară pentru a avea acces în festival.

Pentru a facilita întregul proces de verificare şi a obţine preţuri reduse pentru festivalieri la testele COVID, SAGA Festival a încheiat un parteneriat cu Complet Medical.

Astfel, înainte de a primi brăţările de festival, participanţii vor trebui să:

  • prezinte un certificat digital de vaccinare anti COVID-19 (cea mai simplă modalitate de a avea acces, prin scanarea QR codului la intrarea in festival)

  • prezentarea unui test PCR negativ, realizat nu mai devreme de 9 septembrie, astfel încât să poată acoperi întreaga perioadă a festivalului, 10-12 septembrie. Testul PCR are o valabilitate de 72 de ore

  • prezentarea sau realizarea unui test antigen, la intrarea în festival. Acesta are o valabilitate de 24 de ore

Preţurile pentru testele PCR sau antigen realizate în centrele Complet Medical sunt de 200, respectiv 40 RON. 

Toţi festivalierii vor trebui sa prezinte în momentul ridicării brăţării de festival cartea de identitate. 

Toate detaliile referitoare la acces sunt disponibile aici.

Programul festivalului se va încheia la ora 05:00 vineri şi sâmbătă, iar duminică la ora 02:00.

Despre SAGA Festival

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din Bucureşti, va avea loc pe 10, 11 şi 12 septembrie, la ROMAERO, şi pregăteşte o serie de experienţe de neuitat pentru festivalieri şi un line-up format din unii dintre cei mai mari artişti din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artişti din muzica electronică şi nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia şi Grasu XXL.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.