luni, mai 23

[FOTO] La emisiunea „De vorbă cu România frumoasă”,ora 21, Natalia Ioana Chisăliță este Ambasadorul viitorului României noastre frumoase!


Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor,  cinstim oamenii de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

De aceea este un motiv de sinceră bucurie să ne întâlnim la emisiunea „De vorbă cu România frumoasă”, joi 9 septembrie cu o tânără talentată şi totodată o elevă foarte bună, nepoata unei personalităţi literare a Banatului şi a ţării, regretatul Octavian Doclin, un copil care s-a născut în Docliniana bunicului său pentru a spune povestea mai departe, Natalia Ioana Chisăliță.

A venit pe lume pe 9 august 2006, în Reşiţa , a absolvit  Scoala gimnazială nr. 2 Reșița, jud. Caraș-Severin cu media 9.95 şi a urmează  Colegiul național Traian Lalescu, Reșița, sectia Matematica-informatică.

În timpul liber a urmat Școala Populară de Arte, secția Canto 2014 – 2016, cu profesor Meilă Anișoara, a făcut cursuri muzicale cu profesor Daniel Iordăchioaie  în perioada  ianuarie 2020 – iunie 2020 şi cursuri muzicale cu coach vocal Raluca Leoacă, fondator Zdrang Music  din  martie 2021 până în  prezent.

Tânăra noastră invitată îşi doreşte sp construiască o carieră artistică , să spună povestea mai departe.

Are şi două  poezii publicate în volumul de poezii ”Nata Ioana-i școlăriță”, autor Octavian Doclin şi îmbină poezia, muzica şi sportul, practică tenisul  cu profesor Petronela Borca  din  2010  până în prezent.

Deasemenea, îi place desenul artistic şi bineînţeles lectura cărţilor.

Are şi un loc unde o puteţi asculta:  Natalia Chisăliță Official – canal Youtube

La emisiunea „De vorbă cu România frumoasă”,de la ora 21, Natalia Ioana Chisăliță este ambasadorul viitorului României noastre frumoase!

Invitata noastră răspunde tuturor întrebărilor ascultătorilor la numerele de telefon: 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Deasemenea, pe numărul de WhatsApp 0751288777, sau pe pagina de facebook Radio România Reşiţa, unde ne puteţi urmări live.

Rămâneţi pe https://www.radioresita.ro/ pentru a vă bucura de o întâlnire deosebită cu poetul Liubiţa Raichici.

Anca Bica BălălăuSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.