marți, mai 24

Ramona Olaru a vorbit pentru prima oară despre noul ei iubit. Cum l-a cunoscut vedeta pe cel pentru care l-a dat uitării pe Cuza? „Înainte să ies la cină cu el…”In articol:


Au fost multe speculații în ultima vreme în privința unei împăcări între Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea Târziu”. Vedeta de televiziune i-a uimit, însă, pe toți, și a anunțat că are un nou iubit, în brațele căruia și-a găsit liniștea.

Citeste si: Ramona Olaru a vorbit pentru prima dată după ce Cuza de la Noaptea Târziu s-a afișat cu noua iubită! Ce spune despre relația cu fostul iubit: ”Lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat”

Ramona Olaru l-a dat uitării pe Cuza de la „Noaptea Târziu”

Ramona Olaru a trecut printr-un divorț destul de dificil și se gândea că își găsise alesul inimii în persoana lui Cuza de la „Noaptea Târziu”, însă nu a fost să fie nici de această dată.
Totuși, chiar dacă nu prea a avut noroc în dragoste, blondina nu a refuzat să cunoască și alți bărbați, care s-au lăsat cuceriți de frumusețea ei.

Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Așadar, prezentatoarea de la meteo a anunțat că are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată, însă nu se mai bucură de aceeași libertate, ca atunci când era burlăciță: „Nu mă mai lasă pe mese (n.r.

Să danseze pe mese)”, a recunoscut Ramona Olaru, în cadrul emisiunii din care face parte.

Mai mult, vedeta a făcut și câteva dezvăluiri din viața privată, mărturisind că a rămas împreună cu noul ei partener după ce au luat cina, într-o seară: „Am fost cu Bianca (n.r. Bianca Nuțu, prezentatoarea rubricii ‘Horoscop’) să îmi calculeze harta, înainte să ies la cină cu el. Și a mers.”, a mai adăugat Ramona, în cadrul aceleiași emisiuni.

Ramona Olaru si Cuza de la „Noaptea Târziu”, pe vremea când formau un cuplu[Sursa foto: Instagram]

Cuza, despre despărțirea de Ramona Olaru

Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea Târziu” au trăit o intensă poveste de dragoste, însă au ales să își spună adio, din cauza părerilor pe care le aveau mereu în contradictoriu.

Deși nu mai sunt împreună, tânărul a mărturisit că păstrează o relație amicală cu fosta lui iubită și se respectă reciproc, chiar dacă despărțirea a fost una foarte dureroasă: „Aproape de doi ani.
O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri.

Citeste si: Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au împăcat! Primele imagini cu cei doi surprinși împreună

Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza, în cadrul unui podcast.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.