luni, mai 23

Shang-Chi și legenda celor zece inele – debut pe primul loc…


„Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, primul film Marvel cu un supererou asiatic ca protagonist, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Lungmetrajul de aventuri are în centru un fost asasin care trebuie să lupte cu moștenirea tatălui său malefic și a sindicatului de crimă organizată pe care îl conduce.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Regizat de Destin Daniel Cretton (cunoscut pentru „Just Mercy”), filmul îi are în distribuție pe Awkwafina, Michelle Yeoh, Tony Leung și Meng’er Zhang. Debutantul Simu Liu, care a apărut anterior în sitcomul canadian „Kim’s Convenience”, interpretează rolul principal.

În primul weekend pe marile ecrane românești, filmul a generat încasări de 789.295 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. Distribuitorul lungmetrajului nu a transmis numărul spectatorilor.

Drama romantică „După ce ne-am îndrăgostit/ After We Fell”, regizat de Castille Landon, a debutat pe poziția secundă, cu 32.092 de spectatori și încasări de 659.608 lei. În al treilea capitol al francizei „After”, Tessa ia cea mai importantă decizie din viața ei, iar totul se schimbă, inclusiv relația pe care o are cu Hardin.

„Luca”, animație Disney pentru care și-au împrumutat vocile, între alții, Jacob Tremblay și Maya Rudolph, a coborât un loc în top, până pe trei, după ce în al optulea weekend de la debut, a generat încasări de 190.030 de lei.

Filmul horror „Malignant – Încarnarea răului”, regizat de James Wan, a debutat pe locul al patrulea, cu 7.520 de spectatori și încasări de 162.561 de lei.

Smartphone-urile Pixel 3, blocate complet din cauze necunoscute CITEȘTE ȘI Smartphone-urile Pixel 3, blocate complet din cauze necunoscute

Animația „Patrula cățelușilor: Filmul/ Paw Patrol: The Movie”, bazată pe serialul de televiziune cu același nume, a coborât dou poziții, până pe cinci, după al treilea weekend în care a fost vizionată de 12.996 de spectatori și a obținut încasări de 157.878 de lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de filmul românesc „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”, comedia spaniolă „Dineu cu vecinii de sus/ Sentimental”, comedia SF „Eliberează-l pe Guy/ Free Guy”, lungmetrajul de acțiune „Croazieră în junglă/ Jungle Cruise” și de animația „Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age”.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.