sâmbătă, mai 21

Artistul Michael Murphy a creat o instalaţie din televizoare Samsung Neo QLED Infinity, pentru un spectacol live


Publicul a fost transportat, prin intermediul instalaţiei, în faţa unei reprezentaţii unice a duo-ului de muzică electronică, Gorgon City, care s-a desfăşurat în uimitorul loc, Skywalk Biokovo, de pe coasta Adriaticii în Croaţia. 

Echipa Cercle, formată din producători cu o vastă experienţă, a filmat primul spectacol de referinţă al piesei „Skywalk”, numită aşa după locaţia iconică în care a avut loc reprezentaţia, care a rulat pe ecranele super Neo QLED ale instalaţiei vizuale.

Pe instalaţia în spirală a lui Michael Murphy, care avea o înălţime de aproape 12 metri, amplasată într-o cameră întunecată, publicul a putut vedea spectacolul exclusivist al Gorgon City, în timp ce Cercle a etalat peisajele bogate din parcul natural stâncos Biokovo, de pe coasta de sud a Croaţiei – totul prin obiectivul cuprinzător al ecranelor de ultimă generaţie Neo QLED 8K Infinity.

Pe măsură ce reprezentaţia celor de la Gorgon City s-a desfăşurat pe pasarela arhitecturală de sticlă, izbitoare şi complexă, iluzia perceptivă realizată de Murphy a fost dezvăluită prin intermediul celor unsprezece ecrane aproape fără rame, aflate în spirală.

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.