marți, mai 17

Florin Cîțu, către Barna și Cioloș: Nu ne permitem criza politică! Suntem în pandemie. Poți retrage moțiunea – Stiri pe surse


Florin Cîțu lansează un apel la responsabilitate la adresa liderilor USR PLUS, cărora le-a transmis că pot retrage moțiunea pentru a discuta:

“Avem probleme de rezolvat. Nu ne putem permite această criză politică. Cer maturitate și responsabilitate la oamenii politici să înțeleagă situația prin care trece nu numai România, toată Europa. Suntem în pandemie și nu ne permitem să avem o criză politică. Și acum spun. Poți să retragi moțiunea și să vii la masă să discutăm”, a spus acesta.

Cîțu a subliniat că acțiunea AUR de ieri a fost susținută de USR-PLUS, din păcate:

”Nu poate nimeni să nege că, ieri, acțiunile din Parlament ale celor de la AUR nu au fost clar susținute de conducerea USR. Fac apel la toți oamenii din USR care încă simt proeuropean și vor democrație în România să se dezică de acțiunile liderilor lor din Parlament de ieri. Vă dați seama ridicolul situației de ieri dacă nu le acceptam demisiile, își citeau o moțiune împotriva propriilor acțiuni. I-am salvat de acest ridicol”, a afirmat Florin Cîțu.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.