vineri, mai 20

Noi detalii despre Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro: când se lansează


Google a lansat un teaser pentru viitoarele sale smartphone-uri Google Pixel 6.

Apoi, Google a lansat primul anunț video complet pentru duo – chiar dacă telefoanele nu sunt încă oficiale. Cel puțin, nu pe deplin, anunță GSMArena.

Google a făcut lucrurile foarte diferit în acest an când vine vorba de lansarea sa emblematică Pixel, confirmând designul cu multe săptămâni înainte, dezvăluind apoi că dispozitivele vor fi alimentate de propriul SoC Tensor custom-design.

După cum poți vedea, anunțul prezintă, din nou, noul design, punând telefoanele în mâinile oamenilor, ceea ce ne oferă o idee mai bună despre modul în care funcționează în realitate, decât randările pe care le-am avut până acum de la companie.

Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro vor fi lansate pe 19 octombrie

În mod surprinzător, o mulțime de anunțuri se concentrează pe personalizarea telefoanelor, realizată prin noul sistem tematic Material You în Android 12. Se așteaptă ca telefoanele să fie dezvăluite în totalitate luna viitoare, probabil pe 19 octombrie, și ar trebui să fie puse în vânzare pe 28 octombrie.

Teaserul este subtitrat „Certified Pixel Lover” și etichetat cu #TeamPixel și #Pixel6.

Google Pixel 6 va fi disponibil pentru cumpărare începând cu 28 octombrie. Se aude că Android 12 ar putea sosi în septembrie, dar nu este încă sigur când va avea loc evenimentul de anunț efectiv pentru duo-ul Pixel 6.

Google Pixel 6 și 6 Pro vor fi alimentate de chipset-ul Tensor, un cip personalizat realizat de Samsung pentru Google Pixel, care este probabil un chipset Exynos inedit. Google Pixel 6 va avea un ecran FullHD + de 6,4″, cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, în timp ce Google Pixel 6 Pro va avea un display curbat QHD + de 6,7″, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Ambele dispozitive vor avea o singură cameră selfie în partea de sus.

Hardware-ul camerei va primi o actualizare atât de necesară. Pixel 6 și 6 Pro vor utiliza un senzor Samsung GN1 de 50MP pentru camera principală și o cameră ultra-wide de 12MP. Pixel 6 Pro va avea o nouă cameră teleobiectivă de 48MP. Calitatea videoclipurilor este de așteptat să se îmbunătățească și să funcționeze la fel de bine sau mai bine decât iPhone 12 Pro Max.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.