sâmbătă, mai 21

Prognoza meteo 10 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi


Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-est și în zona Carpaților Orientali, unde, izolat, va fi posibil să plouă slab. Vântul va suflat slab și moderat cu ușoare intensificări pe litoral și la munte. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață mai ales în depresiuni.

Prognoza meteo 10 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Iată previziunile meteo astăzi, 10 septembrie 2021, prezentate de Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Prognoza Meteo 10 septembrie, Maramureș

Cerul va fi mai mult senin astăzi în Maramureș, cu o maximă de 26 de grade Celsius atât în Satu Mare cât și în Baia Mare.

Prognoza Meteo 10 septembrie, Crișana

Vreme la fel de frumoasă vom avea și în Crișana. Mercurul din termometre va urca până la 26 de grade în Oradea și 27 de grade în Arad.

Prognoza Meteo 10 septembrie, Banat

Și bănățenii se vor bucura de o zi cu mult soare și maxime de până la 26 de grade în Reșița și 27 de grade Celsius în Timișoara și în Lugoj.

Prognoza Meteo 10 septembrie, Oltenia

În Oltenia, avem un cer mai mult senin și valori termice plăcute, astfel că vor fi 25 de grade Celsius în Slatina, 26 de grade în Târgu Jiu și Craiova și 27 de grade în Drobeta Turnu Severin.

Prognoza Meteo 10 septembrie, Transilvania

Și în Transilvania o să fie o zi cu soare. Vor fi 22 de grade în Miercurea Ciuc, 23 de grade în Brașov, 24 de grade în Cluj Napoca și Sibiu, 25 de grade în Alba Iulia.

Prognoza Meteo 10 septembrie, Moldova

Și locuitorii Moldovei se vor bucura de prezența soarelui și de maxime de până la 23 de grade în Suceava, 24 de grade în Piatra Neamț, 25 de grade vor fi în Iași și Vaslui și 26-27 de grade în Bacău și în Focșani.

Prognoza Meteo 10 septembrie, Dobrogea

În Dobrogea, cerul va fi mai mult senin, vântul va adia slab, iar termometrele vor indica valori maxime de până la 22 de grade Celsius în Sulina, 23 de grade în Constanța, 25 de grade în Tulcea și 26 de grade în Cernavodă.

Prognoza Meteo 10 septembrie, Muntenia

În Muntenia pare că s-a întors vara. Vom avea soare și temperaturi ridicate: 25 de grade în Pitești și Târgoviște, 26 de grade în Buzău, Ploiești, Brăila și 27 de grade în Călărași.

Cum va fi vremea în București

În Capitală, așteptăm un soare generos și undeva la 27 de grade Celsius. Și în weekend o să fie vreme frumoasă, cu 28, chiar 29 de grade Celsius.

Cum va fi vremea pe litoral și la munte

Pe litoral, cerul va fi mai mult acoperit, dar șansele de ploaie sunt destul de mici. Vor fi 23 de grade în Neptun și Vama Veche și 24 de grade Celsius în Mamaia și în Costinești.

La munte, chiar dacă vom avea soare în majoritatea masivelor, temperaturile nu vor depăși 13 grade în Ceahlău, 17 grade în Sinaia, 18 grade în Păltiniș și 19 grade în Predeal.

Weekend-ul vine cu temperaturi ridicate în toată țara, dar nu uitați, pe seară, să vă luați și o jachetă cu voi.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.