vineri, mai 20

Samsung începe să ofere RAM virtual pe terminalele sale


Dacă e o funcţie pe care o văd tot mai răspândită pe telefoanele mobile în ultima vreme, aceea e cu siguranţă cea de RAM virtual. Am văzut Vivo făcând asta, dar şi Oppo şi Realme, urmate de Xiaomi recent plus ZTE cu Axon 30. Acum şi Samsung e gata să ne ofere extra RAM pe telefoanele sale Galaxy.

Pentru început funcţia a debutat pe Galaxy A52s 5G prin intermediul unei actualizări software. Telefonul a ajuns şi în România oficial şi e practic un Galaxy A52 5G cu alt procesor şi noi variante de culoare. La baza telefonul vine cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Odată cu noua actualizare preia prin Virtual RAM din stocarea sa internă şi oferă câţiva GB de RAM extra, care ajută la fluiditatea sistemului, la deschiderea a mai multe aplicaţii simultan şi deschiderea lor mai rapid.

RAM virtual

Acest update vine şi cu Security Patch-ul pe luna august 2021 şi aduce şi o îmbunătăţire a stabilităţii camerei. Samsung rezolvă şi unele buguri şi oferă acum un extra de 4 GB RAM, RAM Virtual evident. Pachetul software ocupă 250.59 MB şi are versiune de firmware A528BXXU1AUH9. Deocamdată a fost confirmat în India, dar îl puteţi descărca de aici, dacă vă pricepeţi la flashing manual. 

Această practică a RAM-ului virtual ar putea fi folosită pentru a prelungi viaţa telefoanelor şi a le face mai future proof, lucru util mai ales pe telefoanele de buget şi midrange. Sunt sigur că va ajunge și pe alte modele Samsung. 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.