marți, mai 17

trailerul pentru noul Matrix a fost lansat și e spectaculos


Știm că îl aștepți cu sufletul la gură. Mai sunt doar trei luni până la lansarea noului film Matrix, iar trailerul e deja aici.

Trailerul pentru „The Matrix Resurrections”, al patrulea lungmetraj din franciză, a fost lansat cu trei luni înainte de premiera în cinematografe.

Al patrulea film din seria „Matrix” este regizat de Lana Wachowski, cu actorii Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile principale. Lana Wachowski a regizat „The Matrix 4” după un scenariu pe care l-a scris împreună cu David Mitchell și Aleksander Hemon, scrie Profit.ro. Surorile Lana și Lilly Wachowski au creat franciza „The Matrix” și au scris și regizat primele trei lungmetraje, care au generat împreună încasări de peste 1,5 miliarde de dolari la nivel global.

Din cauza pandemiei, cum s-a întâmplat și în cazul altor filme, de altfel, data de lansare a producției Warner Bros. a fost modificată de mai multe ori.

Filmul va ajunge simultan pe HBO Max și în cinematografe înainte de Crăciun, chiar pe 22 decembrie.

Trailerul pentru The Matrix Resurrections este inedit: se schimbă, în funcție de cum te uiți la el

Înainte primul trailer complet și oficial pentru “The Matrix Resurrections”, Warner Bros. a lansat un teaser pentru viitorul film din celebra franciză, acum câteva zile.

Astfel, site-ul whatisthematrix.com oferă o primă privire asupra celei mai recente aventuri a lui Neo.

Ca să-ți amintești de primul film din seria Matrix, vei vedea o pastilă roșie și una albastră pe ecran, când accesezi prima dată site-ul web. Alege-o pe prima și Yahya Abdul-Mateen II va povesti clipul care urmează. Dacă alegi pastila albastră, vocea lui Neil Patrick Harris te va ghida prin clipul care îți dezvăluie câteva scene din film. Fiecare parte va prezenta o interpretare diferită a ceea ce urmează, iar în final îți vor spune să aștepți trailerul oficial.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.