marți, mai 17

Ce temperaturi halucinante vom avea zilele acestea. Florin Busuioc l-a uluit total pe Cătălin Măruță


Florin Busuioc a făcut un anunț ce o să îi surprindă pe majoritatea românilor! În ultima perioadă, temperaturile au scăzut, așa că mulți s-au văzut nevoiți să recurgă la hainele de toamnă. Iată că totul este pe cale să se schimbe în următoarele zile!

Meteo. Ce a anunțat Florin Busuioc despre temperaturile din perioada următoare

Mulți au fost nevoiți să facă schimbări drastice în garderobă în primele zile din septembrie. Temperaturile au fost unele scăzute, așa că românii nu au mai crezut că o să se încălzească. Totuși, Busu a anunțat că nu o să fie ploi, iar vremea o să fie una extrem de bună în următoarele zile.

Invitat în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la PRO TV, Florin Busuioc a anunțat că vremea o să fie una normală pentru această perioadă. O să se atingă în jur de 30 de grade Celsius, iar temperaturile o să crească și pe timp de noapte, chiar dacă a fost foarte frig până acum.

„În București sunt vreo 28, duminică avem 30 de grade, luni tot 30 de grade. Foarte puține ploi, poate pe la munte. E normală pentru perioada aceasta, nopțile și diminețile sunt cam reci.

Spre sfârșitul săptămânii și începutul săptămânii viitoare cresc și temperaturile pe timp de noapte.”, a spus Florin Busuioc în emisiunea ‘La Măruță’.

Florin Busuioc, atac la adresa șoferului din Constanța ce a condus pe scări: ‘Ca babuinul’

De asemenea, Florin Busuioc a comentat anumite imagini ce au trezit confuzia internauților. În Constanța, un șofer a fost surprins mergând cu mașina pe scările dintr-un parc pentru a scurta drumul, dar nu a scăpat de probleme după ce polițiștii au văzut filmulețul cu el ce a ajuns viral în mediul online.

Mai exact, șoferul din Slobozia, în vârstă de 50 de ani, a primit o amendă în valoare de 290 de lei pentru conducere prin loc nepermis, dar și o amendă pentru neprezentarea pentru lămurirea situației. Florin Busuioc nu s-a putut abține și a comentat evenimentul bizar, lansând un atac dur la adresa bărbatului.

„Băi, băi…deci ce s-a întâmplat acolo? În Constanța se făcea un film american. Și ăsta a zis: ‘Lasă, bă, că vă arăt eu cum se face’. Și a luat-o cu mașina pe scări, ca babuinul.

Cum să o iei mă cu mașina pe scări? (…) Nu poți să mergi cu o mașină normală pe scări, că ți-o faci zob. Mă rog, și-a făcut-o zob, și-a făcut-o cu mâna lui. A fost amendat că a luat-o pe scări. Da, mi se pare normal și de bun simț.”, a transmis Busu.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.