duminică, mai 29

Rareș Bogdan aruncă bomba! A spus exact ce se va întâmpla pe scena politică din România – Capital


Rareș Bogdan aruncă bomba! USR-PLUS se va întoarce în coaliție. Când se va întâmpla acest lucru

În cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, difuzată la B1 TV, liderul PSD Marcel Ciolacu și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan au avut un schimb dur de replici, după ce liberalul a declarat că Florin Cîțu va fi premier și de Crăciun.

La auzul acestor declarații, moderatorul emisiunii, Silviu Mănăstire, a precizat că PSD-ul nu susține un Guvern majoritar, asta însemnând că PNL-ul negociază întoarcerea în coaliție a USR-ului. În completare, Marcel Ciolacu a spus că ”totul a fost o mascaradă”.

„Sub ce formă rămâne Florin Cîțu, de Crăciun, premier? Cu voturile PSD minoritare? Ne-a spus domnul Ciolacu că nu susține Guvern minoritar, deci înseamnă că negociați acum întoarcerea USR-ului!”, a spus Silviu Mănăstire.

„Totul a fost o mascaradă! Se întoarce USR-ul!”, a completat Marcel Ciolacu.

”USR a ales să părăsească guvernarea pentru moment”

Rareș Bogdan a declarat că liberalii au trei cercetări sociologice care arată că românii le cer autorităților să facă toate eforturile pentru a continua cu Coliția de dreapta.

Liberalul a mai spus că USR a plecat din coaliție pentru moment, dar că va reveni după ce Florin Cîțu va prelua șefia PNL. La finalul declarației sale, prim-vicepreședintele PNL a precizat că partidul din care face parte nu părăsește guvernarea.

„Deci, potrivit celor trei cercetări sociologice pe care le avem noi, cetățenii României ne solicită în acest moment să facem toate eforturile pentru a continua cu Coaliția de dreapta pentru a guverna România!

Asta înseamnă PNL, UDMR, respectiv USR PLUS.

USR a ales să părăsească guvernarea pentru moment, dar eu cred că după ce domnul Cîțu va ajunge președintele PNL, adică peste două săptămâni, cei din USR își vor reevalua poziția  și vom discuta despre continuarea guvernării.

Cert e că PNL, în orice formulă, nu părăsește guvernarea!”, a declarat Rareș Bogdan.

Sursa foto: CapitalSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.