sâmbătă, mai 21

Sacrificiul lui Edi Iordănescu înainte de FCSB


  • Liga 1: FC Argeș – U Craiova 1948, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani – CFR Cluj, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Maria Iordănescu (25 de ani) s-a căsătorit chiar azi, sâmbătă, 11 martie 2021, după cum a declarat însuși antrenorul roș-albaștrilor.

Galerie Foto

Pentru tehnician, derby-ul cu Dinamo este extrem de important, astfel că acesta a decis să sacrifice acest moment special.

Edi Iordănescu nu a ajuns la cununia civilă a Mariei Iordănescu. ”Zâmbesc, aici, la voi!”

La ora la care Maria spunea ”Da!” în fața ofițerului Stării Civile, în jurul prânzului, Edward susținea conferința de presă oficială dinaintea marii încleștări de pe Arena Națională, de duminică seară.

”Mai aveați întrebări?”, i-a întrebat Iordănescu jr pe jurnaliști la finalul conferinței de presă, susținută la baza FCSB din Berceni. După ce i s-a răspuns afirmativ, antrenorul roș-albaștrilor a replicat zâmbind:

”La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu, la nuntă, nu am ajuns”, a mai spus Edi Iordănescu, pe un ton amical.

Gigi Becali: ”O cunun pe Maria a lui Iordănescu, dar nu merg la petrecere. Eu nu mai ascult muzică!”

Cunoscut ca sufletul petrecerilor la care lua parte până acum câțiva ani, Gigi Becali s-a retras în ultima vreme. Explicația latifundiarului din Pipera este simplă. Nu-i mai face plăcere să asculte muzică și preferă să nu mai participe la astfel de evenimente.

M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Pe 7 mai 2021, în ziua în care s-au împlinit 35 de ani de la victoria Stelei în fața Barcelonei, 0-0 (2-0 d.l.d.), în finala Cupei Campionilor Europeni, Maria Iordănescu a vorbit depre inegalabila performanță la care a luat parte și tatăl său.

Nu am văzut-o (n.r.- finala Cupei Campionilor Europeni din 1986). Nici nu eram în plan să mă nasc, fix 10 ani mai târziu mă nășteam. Vorbeam cu tata și-l întrebam care au fost cele mai importante momente pentru el. Aparent, eu nu fac parte din niciunul.

Pe primul loc este Cupa Campionilor Europeni din 1986. Mereu am spus că tatăl meu este eroul meu. Mama mi-a povestit că a stat cu emoții tot meciul. Pe 4 mai este tata născut, pe 7 ne amintim de ziua care a făcut istorie„, a declarat Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, unul dintre eroii Stelei de la Sevilla.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , maria iordanescu , maria iordanescu nuntaSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.