duminică, iunie 26

Toți părinții trebuie să știe. Este obligatoriu să iei asta pentru noul an școlar


Părinții știu că noul an școlar înseamnă cheltuieli mai multe. Totuși, poți face economii cu ajutorul eMAG care lansează oferte imbatabile în cadrul campaniei ”Back to cool”.

”Back to cool” este o campanie a retailerului eMAG prin care poți cumpăra rechizite și dispozitive de ultimă tehnologie pentru copilul tău în noul an școlar. eMAG a pregătit pentru tine o gamă variată de produse la prețuri pentru toate buzunarele. Pentru că laptopurile și telefoanele sunt de o mare utilitate elevilor, poți achiziționa cele mai bune dispozitive la prețuri foarte mici.

Astfel, poți cumpăra copilului  tău laptopul Huawei MateBook care beneficiază de o reducere de 30%. Dispozitivul vine echipat cu un procesor Intel Core i3 din generația a zecea și un display de 15,6 inci cu o rezoluție Full HD. La aceste specificații se adaugă memoria RAM de 8 GB și spațiul de stocare SSD de 256 GB. Accesează oferta AICI.

eMAG include în oferta sa și ultraportabilul Acer Chromebook care este redus cu 27%. Poți achiziționa acest dispozitiv pentru copilul tău în noul an școlar, fiind foarte ușor și încorporează perfect procesorul de la Intel, un display de 14 inci, memorie RAM de 4 GB și un spațiu de stocare eMMC de 64 GB. Oferta valabilă AICI.

Accesează oferta eMAG pentru noul an școlar

În oferta eMAG sunt incluse și smartphone-urile, atât de utile copilului tău. Cu ajutorul telefonului Huawei P40 Lite redus cu 38%, copilul tău poate verifica foarte rapid ultimele lecții în format PDF și poate păstra legătura mai ușor cu colegii. Telefonul este echipat cu un spațiu de stocare de 128 GB și o memorie RAM de 6 GB, toate ascunse sub un display de 6,4 inci. Achiziționează-l de AICI.

În cazul în care dorești un display mai mare, eMAG are o super ofertă pentru telefonul Xiaomi Redmi 9. Afișajul de 6,53 inci acoperă perfect procesorul MediaTek Helio G35 cu 8 nuclee, spațiul de stocare de 32 GB și memoria RAM de 2 GB. Oferta valabilă AICI.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.