marți, mai 24

Cum reacționează românii la criza politică: învață cum să facă bani pe cont propriu – Stiri pe surse


În plină criză politică, una care pare fără sfârșit, ceea ce anunță și o criză economică pe măsură, a crescut semnificativ numărul românilor care îți cumpără cursuri prin care învață să facă bani pe cont propriu. Datele acestei creșteri vin de la platforma de cursuri online Vestor unde s-au înscris până acum 4000 de români dornici să învețe cum să investească la bursă și să intre cu succes în domeniul vast și complicat al tranzacțiilor bursiere.

Vestor a reușit să dea lovitura în pandemie, această platformă de cursuri online deschizându-se în luna august a anului 2020. Cursurile de aici se adresează atât celor care nu au avut deloc contact cu pieţele financiare, cât şi celor care au mai avut un contact prealabil cu bursa.

De la o cifră de afaceri de 100.000 de euro în 2020, Vestor va ajunge la 400.000 de euro în acest an datorită interesului crescut al românilor pentru independența financiară.

”Programul de training este one to one, fiecare şedinţă se desfăşoară strict între client şi instructorul nostru, astfel că avem siguranţa că informaţia va fi înţeleasă pe deplin; în cazul în care apar întrebări, acestea se pot adresa şi clarifica pe loc. Şedinţele se susţin online, prin intermediul platformelor de tip Zoom sau Skype, în contextul pandemiei”, a explicat Laurenţiu Ionescu, reprezentant al Vestor.

Foarte mulți dintre cursanți au demarat cu primul pachet de curs, dar ulterior au dorit să investească mai mult în educația lor, Vestor oferind cursuri pe mai multe niveluri.

De fapt, Vestor oferă cinci tipuri de cursuri, în funcţie de gradul de complexitate şi de nevoia de învăţare a cursanţilor, acestea mergând de la 95 de euro până la cursul ”Expert Trader”, cu un preţ de 5.960 de euro, care acoperă în profunzime toate ariile din domeniul educaţiei pentru investiţiile de pe pieţele financiare. Poate părea un preț mare, dar cursul are succes la cei care doresc să investească sume serioase pe bursă, acolo unde orice greșeală poate costa mult mai mult decât un curs, și unde, dimpotrivă, o bună cunoaștere a domeniului poate aduce profituri uriașe.

Cursurile Vestor sunt însă adaptate oricărui doritor și pot fi accesate și de cei care învață alfabetul bursier, și de cei care caută déjà perfecționarea cunoștințelor despre trading, iar cei care aspiră să devină trader profesioniști și să activeze în acest domeniu se pot adresa Vestor care are harta drumului complet al devenirii în acest sens. Pentru aceștia din urmă există pachetele Advanced, Master sau Expert, unele care asigură cunoștințe aprofundate în domeniu și care au devenit foarte căutate tocmai pentru că deschid calea către oportunități majore de carieră.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.