marți, mai 17

Horoscop 12 septembrie 2021. Ai grijă să te pui bine în valoare!


Horoscop 12 septembrie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ziua iti poate fi ca un roller coaster intre emotii si aspecte practice. Miscarile planetelor iti influenteaza o stare emotionala dimineata si vei judeca aspectele diferit in functie de raspunsul emotional pe care ti-l declanseaza. Atentie astfel la judecati subiective si non rationale, nu lua decizii sub aceste impulsuri. Insa in a doua parte a zilei energia se schimba si vei avea o abordare mult mai practica.

Horoscopul zilei 12 septembrie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ziua de azi se anunta a dezvalui un aer de spiritualitate spre tine. Poti fi implicat intr-o activitate religioasa sau poti citi un material inspirational sau biografia unui mare lider unde sa gasesti ceva relevant si de puternic impact pentru viata ta. Este bine sa nu te implici in activitati ce presupun multa vorba. In schimb, petrece ziua intr-o contemplare tacuta si vei putea sa iti gasesti pacea sufletului.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 septembrie 2021. Fertilitate şi belşug pentru multe zodii

Horoscop 12 septembrie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi esti inclinat spre detalii importante si asta iti e de folos. Esti implicat profund in planificari detaliate pentru un proiect si vei fi foarte constiincios pe tema asta. Te simti plin de idei si de putere iar asta se reflecta in jobul tau. Vei capata si laude pentru asta. Un val de creativitate va marca fiecare aspect al vietii tale.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro

Horoscop DRAGOSTE 12 septembrie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai nevoie de mai multa credinta. Atunci cand unesti intentia ferma, emotia pozitiva sustinuta pentru ceea ce iti doresti si cu actiunile potrivite, se intampla minuni. Ai insa suficienta credinta in tine si in viata ca este, intr-adevar, asa si pentru tine ?

Horoscop DRAGOSTE 12 septembrie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ai nevoie sa spui o rugaciune. In clipele tale de liniste rosteste : Eu sunt deschis si receptiv la puterea gratiei iubirii in viata mea acum. Eu cer sa mi se arate prin exemple clare si pe intelesul meu cum opereaza aceasta energie in viata mea.

Citeste si Horoscop Urania 11-17 septembrie 2021. O săptămână cu şicane, atenţie mare la duşmani

Horoscop DRAGOSTE 12 septembrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai nevoie sa ceri. Da, cere si ti se va da. Atunci cand ceri cu inima deschisa ghidare si suport de la divinitate, vei primi intotdeauna un raspuns. Ti se vor pune in calea ta, poate unde te astepti mai putin, semnaturi spirituale care sa te ghideze spre binele tau cel mai inalt. Cauta aceste semne, vei simti in suflet ca ti se raspunde.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.