vineri, mai 20

Horoscop rune 13-19 septembrie, cu Mihai Voropchievici: Veşti bune pentru Balanţe. Taurii, puși la încercare, iar Capricornii pleacă în concediu


Horoscop rune 13-19 septembrie, cu Mihai Voropchievici Veşti bune pentru Balanţe. Taurii, puși la încercare, iar Capricornii pleacă în concediu

Horoscop rune 13-19 septembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darurile runelor pentru zodii.

Berbec – Săptămâna următoare, Berbecul este pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Asta înseamnă că trebuie să fie foarte prudenţi şi să nu dea bani cu împrumut.

Taurul are o săptămână mai grea. Trebuie să aibă putere şi tărie. Sunt câteva încercări pe care trebuie să le treacă

Gemenii intră într-o nebuloasă. Nu mai vorbesc cu cei din jur, nu mai comunică. Sunt foarte greu de descifrat şi decodat.

Citește șiHoroscop 13-19 septembrie. Săptămână plină de tentații pentru Tauri. Fecioarele își fac griji din orice, iar Vărsătorii, sfătuiți să evite tranzacțiile

 

Rac– Este pregătit să susţină o bătălie furtunoasă. Un uragan. Sfatul runei este să rămână calmi şi totul se va rezolva.

Leu – O săptămână de comentarii, de dialoguri, de mesaje. Interes total. Mesaje.

Fecioara are două mesaje. Relaxaţi-vă că este luna voastră şi nu mai fiţi atât de grijulii. Nu vă mai gândiţi că aveţi pe cineva care este bolnav. 

Vezi și: Horoscop. Trei semne ale zodiacului vor avea noroc în acest week-end. Bat clopote de nuntă pentru unii nativi

 

Veşti bune şi cadouri pentru nativii din zodia Balanţă. 

Scorpionii, trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, ca să-şi consolideze poziţia. Şi acasă, şi la muncă, şi în societate.

Fertilitate şi belşug pentru Săgetători. Peste puţin timp, visele voastre vor deveni realitate.

 

Consultați și: Horoscop 12 septembrie 2021: Pe Fecioare le așteaptă o mărire de salariu. Rac, șterge tot ce te supără și începe să îți rescrii povestea. Previziuni complete

 

Capricornii pleacă iar în concediu, deşi abia s-au întors.

Vărsătorul este pregătit să înceapă o nouă viaţă. O revigorare, o renaştere în planul tuturor disponibilităţilor.

Peştii sunt sfătuiţi să mai aibă puţină răbdare, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei care sunt dispuşi să aştepte.

[citeste si]

 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.