luni, mai 23

Prima TV lansează grila de toamnă


Postul de televiziune generalist din portofoliul Grupului Clever a pregătit pentru această toamnă o varietate de emisiuni și știri și mizează pe infotainment.

Prima TV  lansează toamna aceasta sezoane noi ale  Cronicii Cârcotașilor, Hai cu fetele, Exclusiv VIP, Insider politic, Ora de profit, Sănătate cu stil și Poezie cu delicatețuri. Toate acestea revin pe micile ecrane începând cu 11 septembrie. Printre noutățile toamnei se află un reality, Lumea pe val, Flash! Monden cu un nou co-prezentator, Cove, sitcom-urile Oportuniștii și Secretele Președintelui precum și meciuri din Liga 1.

Din 11 septembrie, de la ora 11.00, la Prima TV revine Sănătate cu stil.

Imediat după Sănătate cu stil, sâmbătă de la ora 11.30, Prima TV prezintă reality-ul Lumea pe val.

Duminică, 12 septembrie,  de la ora 11.00, jurnalistul Sebastian Zachmann revine cu o serie de interviuri cu decidenți de pe scena politică și personalități publice, la Insider politic. Iar de la ora 14.00, Mircea Dinescu dă startul unui nou sezon de întâlniri la Poezie și delicatețuri.

De luni. 13 septembrie, de la ora 15.00, într-o formulă nouă, debutează sezonul de toamna Hai cu fetele! Giulia, Ioana Petric și Gabriela Marin sunt prezente, de luni până vineri, în casele telespectatorilor. Și tot de luni, 13 septembrie, Cristi Brancu revine, de la 16.00, de luni până vineri, cu un nou sezon Exclusiv VIP.  

Seara de luni, 13 septembrie, este rezervată la Prima TV unui cuplu incendiar: Diana Bart și Cove. Cei doi prezintă Flash Monden!, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, la aceeași oră.

Dragoș Pătraru a revenit la Starea nației! Telespectatorii vor putea vedea toate subiectele importante ale zilei, abordate în același stil, de luni până joi, de la ora 22.30.

Și cârcotașii revin la Prima TV! Într-o nouă formulă de prezentare, o nouă zi de difuzare și…o bebelușă nouă. Cronica cârcotașilorprezentată de acum de Ioana Petric și Codruț Kegheș, este difuzată de Prima TV în fiecare vineri, începând cu 12 septembrie, de la ora 20.00.

La Prima TV debutează în această toamnă  un nou serial, un sitcom care va prezenta viața a cinci personaje  aflate în situații comice. Serialul Oportuniștii se vede din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30 pe Prima TV

Prima TV transmite, începând din 18 septembrie, meci din Liga 1. În fiecare sâmbătă, telespectatorii Prima TV pot urmări desfășurarea celui mai interesant campionat din ultimii ani.

Din 1 octombrie, la Prima TV vine sitcomul Secretele Președintelui. 

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro și servuscluj.ro ) și platforma online PrimaPlay.roSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.