marți, mai 24

Elisabetta Gregoraci a impresionat la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-a îmbrăcat apoi la plajă


Omul de afaceri italian a fost surprins în ultimii ani alături de tinere sexy. Acesta a apărut adesea în presă cu relațiile pe care le-a avut în ultimii ani. Acum toți sunt surprinși că a început să apară alături de Elisabetta.

Relația lui Falvio cu Elisabetta Gregoraci

Elisabetta și Flavio s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă la Roma, în 2008. Cei doi au devenit doi ani mai târziu părinții unui băiețel pe care l-au numit Falco. În anul 2018 au început să apară speculații că cei doi se află în proces de divorț, după ce au fost fotografiați la o firmă de avocatură în Milano, cu puțin înainte de sărbătorile de iarnă din 2017.

Potrivit actelor de divorț, din căsătoria cu omul de afaceri, Elisabetta a rămas cu casa din Monaco și cu o pensie alimentară consistentă pentru fiul lor. Niciunul dintre cei doi nu a discutat vreodată în presă despre separare. Flavio Briatore, care s-a născut la Verzuolo lângă Cuneo, Italia, a devenit faimos ca director general și director al echipei Renault de Formula 1.

Cu toate acestea, în 2008 a fost demis din poziția sa de la F1. I s-a interzis pe viață participarea la evenimentele din acest domeniu, din cauza implicării sale în Singapore Grand Prix 2008. Cu toate acestea, în 2013, FIA a decis să ridice interdicția lui Flavio.

Omul de afaceri a avut mai apoi o relație cu modelul Heidi Klum. Cei doi s-au despărțit când Flavio a fost văzut sărutând o altă femeie. Cei doi au împreună o fiică de 17 ani, Helene ‘Leni’ Samuel. În 1998, Flavio Briatore a avut o relație cu Naomi Campbell și chiar au fost logodiți. Modelul a devenit anul acesta mamă, iar vestea i-a luat pe toți prin surprindere.


Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.