vineri, mai 20

Rareș Bogdan acuză USR PLUS de actuala criză politică


Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte al PNL, a declarat sâmbătă seara, la Antena 3, că cei din USR PLUS nu vor mai primi toate cele cinci ministere, dacă se întorc în Guvern, pentru că formațiunea politică trebuie să plătească pentru criza pe care a provocat-o.

„Le oferim celor din USR PLUS șansă să se recredibilizeze, să se reîntoarcă. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar vor primi 3-4 ministere și pot continua muncă pentru cetățeni. Nu le mai dăm 5 ministere, cu siguranță. Când fugi și abandonezi, când cresc prețurile la energie, când trebuie să semnezi PNRR, când începe școala și tu fugi de la guvernare și te porți iresponsabil, te aliezi cu AUR, pentru greșeala făcută și neajunsurile create și criză politică pe care au generat-o, e necesar să plătească”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

Ce spune despre afirmațiile lui Ludovic Orban la adresa lui Klaus Iohannis

Rareş Bogdan a comentat și afirmaţia liderului PNL, Ludovic Orban, potrivit căreia PNL nu datorează nimic preşedintelui Klaus Iohannis.

”Ludovic să înceteze, pentru că numai eu ştiu de câte ori l-a apărat preşedintele Iohannis, câte şanse i-a dat preşedintele Iohannis, cum i-a dat şansa să construiască un guvern singur, fără a se implica nici Rareş Bogdan, nici Iulian Dumitrescu, nici Flutur, nici Boc, nimeni. Nici Alina Gorghiu. Pur şi simplu şi-a făcut echipa singur, iar când noi îi atrăgeam atenţia că exagerează sau că acţionează discreţionar preşedintele îl apăra. (…) A depăşit toate limitele. M-a supărat rău”, a afirmat Rareş Bogdan, susţinând că, de două ori, Klaus Iohannis „l-a salvat direct de la debarcare” pe Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI:


Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.