marți, mai 24

Beam Gen 2 vine cu sunet 3D Dolby Atmos


Sonos anunță astăzi lansarea noului său soundbar Beam Gen 2, cel de-al doilea produs nou al anului pentru compania americană (după Sonos Roam, prezentat în primăvară). Beam Gen 2 este, așa cum spune și numele, a doua generație a soundbar-ului compact de la Sonos, și vine cu o mulțime de îmbunătățiri.

Principalul focus este pus pe funcția 3D Audio cu Dolby Atmos, prin care soundbar-ul îl pune pe ascultător în mijlocul acțiunii, oferindu-i șansa de a experimente diferitele sunete din filme/seriale într-o manieră nouă. Spre exemplu, vei putea auzi avioanele dintr-o scenă ca și cum ar zbura deasupra ta, vei auzi pașii dintr-un film de groază ca și cum ar fi lângă tine și multe altele, ne-a explicat într-un interviu Nate Forand, Principal Technical Project Lead.

De asemenea, Forand ne-a confirmat și faptul că Beam Gen 2 se adresează celor care vor un soundbar pentru camere de dimensiuni medii, Sonos Arc rămânând cel mai probabil varianta preferată a clienților companiei americane care își doresc un soundbar care să „umple” încăperi foarte mari.

Beam primește mai multă putere de procesare odată cu a doua generație a soundbar-ului și este acum și compatibil cu HDMI-ul eARC de pe TV, astfel că oferă suport pentru mai multe formate audio. Dimensiunea a rămas aceeași, soundbar-ul având o formă compactă, ce îi permite să fie mutat cu ușurință prin cameră, și capacități NFC pentru o conectare rapidă cu orice dispozitiv. Grilajul din policarbonat îi oferă lui Beam Gen 2 un aspect simplu și elegant, potrivit pentru aproape orice cameră. Și ambalajul a primit modificări, așa cum am remarcat și în cazul lui Roam, fiind sustenabil.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.