sâmbătă, mai 21

Logitech g lanseaza G435, cele mai usoare, confortabile si sustenabile casti de gaming wireless de pana acum


Logitech G435 sunt special concepute pentru noua generație de gameri – sunt ultra-usoare, vin in trei variante de culori vibrante, sunt proiectate si dezvoltate in mod sustenabil si indeajuns de versatile incat sa ofere suport multi-platform.

casti gaming

 

Logitech G, brand din portofoliul Logitech si lider inovator în tehnologiile si echipamentele de gaming, lanseaza astazi un nou model de casti wireless, ultra-usoare, proiectate pentru noua generație de consumatori de jocuri video.

Castile de gaming Logitech G435 LIGHTSPEED ofera un mix de beneficii ideal pentru acestia: confort, accesibilitate, sustenabilitate, variante de culoare vibrante si atractive, dar si versatilitate prin suportul multi platform.

 „Consumatorii, în principal gamerii tineri, sunt extrem de atenți la aspectele ce țin de mediul înconjurator si de efectele schimbarilor climatice, dar țin cont si de tot ce înseamna funcționalitatea, prețul si caracteristicile produselor,” declara Ujesh Desai, directorul general Logitech G. „Am proiectat G435 cu intenția de a aduce pe piața cele mai usoare, accesibile si sustenabile casti de gaming pentru acestia, fara sa facem niciun compromis în ceea ce priveste stilul, versatilitatea si caracteristicile avansate, asa cum sunt microfonul încorporat care utilizeaza tehnologie beam-forming cu dublu fascicul sau suportul multi platform.”

Cantarind doar 165 de grame, Logitech G435 sunt ultra-usoare si îndeajuns de confortabile pentru a fi purtate întreaga zi, cu un design optimizat pe marimile „small” si „medium”, fiind prevazute si cu o funcție opționala ce limiteaza volumul.

G435 sunt cele mai sustenabile casti wireless produse pana acum de Logitech, fiind certificate CarbonNeutral®. Piesele din plastic sunt, în proporție de peste 20%, realizate din material reciclat, iar cartonul ambalajului este produs din materiale ce provin din paduri certificate FSC™. Astfel, alegand setul G435, consumatorii contribuie la sprijinirea gestionarii responsabile a padurilor lumii.

Cu posibilitatea de conexiune wireless LIGHTSPEED 2.4GHz, dar si Bluetooth, gamerii au libertatea de a utiliza cu usurința castile pe orice dispozitiv – PC, telefon, tableta sau Play Station. Prin tehnologia LIGHTSPEED Wireless castile se conecteaza la PC sau consola printr-un adaptor USB-A 2.4 GHz si ofera performanța adaptata nevoilor jucatorilor. În acelasi timp, suportul Bluetooth permite conexiunea facila la telefonul mobil sau la tableta pentru jocuri sau muzica.

Echipate cu drivere de 40 mm, castile G435 ofera un sunet imersiv si captivant, în timp ce microfonul încorporat cu tehnologie dual beamforming elimina nevoia de a folosi un microfon cu braț. Microfonul încorporat, cu ajutorul tehnologiei avansate utilizate în construcția acestuia, asigura reducerea zgomotului de fundal, iar vocea utilizatorului este amplificata.

Noile casti sunt disponibile în trei variante de culori vibrante (Black & Neon Yellow, Blue & Raspberry si Off-White & Liliac), ce ajuta gamerii sa îsi exprime stilul si personalitatea asa cum îsi doresc. Acestea au incluse indicatoare tactile Braille pe parțile laterale, pentru o folosire mai usoara în cazul celor cu deficiențe de vedere.

Castile Logitech G435 sunt disponibile începand cu luna octombrie 2021, pe logitechg.com/en-eu , si la magazinele partenere, la prețul de 399 RON. De asemenea, incepand cu 14 septembrie castile vor fi disponibile la precomanda.

Mai multe despre acțiunile de sustenabilitate ale Logitech puteți citi aici.

 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.