marți, mai 24

Monica Hill, batjocorită de ambulanțierii și jandarmii de la UNTOLD?!


Untold a fost cel mai așteptat festival, după o perioadă lungă de restricții. Mii de români, printre care și multe vedete autohtone, au luat cu asalt Clujul și s-au distrat pe cinste. Evenimentul nu a fost însă lipsit de incidente! Monica Hill, fosta „logodnică” a lui Cătălin Botezatu, a fost „prinsă” la mijloc într-un scandal cu ambulanțierii și jandarmii. CANCAN.RO are detalii exclusive!

Weekend-ul trecut, amatorii de festivaluri au fost în extaz! Untold 2021 a avut loc la Cluj, iar, potrivit organizatorilor, peste 265.000 de persoane, din peste 100 de ţări, au venit să asculte muzică live. Așa cum era de așteptat, celebritățile nu puteau rata un eveniment de asemenea anvergură. Printre cei prezenți și-a făcut apariția și Monica Hill, „fosta” lui Cătălin Botezatu.

În cea de-a patra seară de festival, șatena a avut însă parte de un mare șoc. Însoțită de câteva prietene, Monica Hill a mers pe Cluj Arena pentru a se distra pe muzica DJ-ului olandez Afrojack, dar seara a avut un final cu totul neașteptat. Un incident le-a stricat distracția și, cu siguranță, le va rămâne bine întipărit în memorie.

(CITEȘTE ȘI: LOGODNICA” LUI BOTE A ZĂPĂCIT UN INVESTITOR STRĂIN)

„Fosta” lui Bote, implicată în incident

După mai multe pahare de alcool consumate, una dintre fetele care o însoțeau pe Monica Hill a început să se simtă foarte rău. Motiv pentru care manechinul a sărit imediat în ajutorul ei! Potrivit surselor CANCAN.RO, „fosta” lui Botezatu ar fi dus-o pe respectiva domnișoară la baie, pentru a se asigura că starea nu i se agravează. Ajunse acolo, speriate fiind, fetele ar fi apelat la ajutorul jandarmilor, dar și al ambulanțierilor prezenți. Însă ar fi avut parte de o reacție deloc normală.

Monica Hill, scandal cu ambulanțierii

Sursele noastre ne-au dezvăluit că personalul medical, la vederea tinerelor, ar fi avut un comportament total nepotrivit. Le-a fi vorbit foarte urât și n-ar fi intervenit decât în momentul în care Monica Hill ar fi țipat după ajutor. Însă, cu toate acestea, bruneta n-ar fi scăpat de batjocura cadrelor medicale. Se pare că ambulanțierii și jandarmii ar fi fost deranjați de starea de ebrietate în care era prietena Monicăi și li s-ar fi adresat cu apelative de genul „bețive” sau „drogate”.

Mai mult decât atât, tânăra care simțea rău ar fi fost pusă pe perfuzii abia după ce cadrele medicale ar fi terminat cu ocara la adresa lor.

(VEZI ȘI: CUM A APĂRUT „FOSTA” LUI BOTEZATU PE LITORAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.