marți, mai 17

Horoscop 15 septembrie. Scorpionii au probleme de sănătate


O zi destul de bună. O să ne socotim finanțele ca să vedem ce ne putem permite să cumpăram și ce nu și să rămânem în nota de cumpătare.

 

Vibrația zilei este 6 și să facem tot posibilul să aplanăm tensiunile din familie. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.

 

Horoscop 15 septembrie FECIOARĂ

 

O să vă dați întâlnire cu niște colegi, parteneri de afaceri, să aduceți unele îmbunătățiri activităților în care sunteți implicați.

Se poate să primiți oferte de colaborare și s-alegeți ceva, să vă asigurați banii pentru rate, facturi și taxe școlare, să creșteți calitatea vieții voastre.

 

Horoscop 15 septembrie BALANȚĂ

 

Poate v-ați decis să vă schimbați mașina, să vă mutați altundeva, măcar pentru o vreme și sunteți în priză.

E momentul să vă reinventati, poate vreți să lucrați la altceva, să vă apucați de studii, sunt lucruri la care visați de multă vreme și pe care le-ați tot amânat.

 

Horoscop 15 septembrie SCORPION

 

Pot apărea probleme de sănătate dacă au fost ceva semne vizibile cărora nu le-ați dat nicio atenție – fuga la medic pentru un control.

Vă consultați cu familia ca să știți dacă vă puteți angaja într-o colaborare, sau e nevoie de voi acasă, cel puțin în perioada asta, după care mai vedeți.

 

Horoscop 15 septembrie SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă asociați cu cineva, un grup, o fundație ca să fiți de ajutor unor oameni care se află în dificultate.

Se observă și bani și cheltuieli, totul e să nu aruncați cu banii pe fereastră, că n-o să fie ușor să-i puneți la loc, să luați ce vă trebuie și-atât.

 

Horoscop 15 septembrie CAPRICORN

 

Prezența cuiva va fi un adevărat combustibil care să v-ajute să rezolvați până și cele mai complicate treburi, ca să vă eliberați.

E cineva care v-așteaptă în alt loc de țară sau de lume ca să împărtășiți bucuriile, și faceți cumva să vă duceți, c-aveți nevoie de acea persoană ca de aer.

 

Horoscop 15 septembrie VĂRSĂTOR

 

Poate vă gândiți la un credit bancar ca să luați ceva scump, o mașină, poate, dar vă puteți și răzgândi dacă nu vă-ncântă ideea rambursării banilor.

Voi o să mai puteți da o fugă pe undeva prin stațiunile turistice ca să vă recreați, să veniți de acolo cu idei ingenioase.

 

Horoscop 15 septembrie PEȘTI

 

Poate faceți o mișcare inteligentă cu banii și scăpați de niște datorii ca să vă permiteți o plecare în excursie de vineri încolo.

Voi sunteți în cărți pentru un nou proiect și o să aveți de câștigat dacă vă dați acordul pentru o muncă bănoasă și poate fi și de durată.

 

Horoscop 15 septembrie BERBEC

 

Încep să se-adune banii și o să vă bucurați de o lejeritate în mișcare, dați o fugă la munte, la mare, în week-end.

O să vă consultați cu niște parteneri de afaceri ca să dați drumul unei activități care v-ar repune pe o hartă de succes, c-o să bateți concurența.

 

Horoscop 15 septembrie TAUR

 

Vă mai ocupați, printre picături, de casă, de familie, ca să vă simțiți și mai bine la voi acasă, c-aveți nevoie de confort și vizual.

Vi se propune ceva nou la serviciu și de care vă simțiți în stare, că o să vă puneți amprenta personală și pe care șefii o vor aprecia.

 

Horoscop 15 septembrie GEMENI

 

Se-anunță o perioadă reușită la serviciu, dar vor urma niște schimbări, și-ar fi bine să fiți pe fază – să conteze ce vreți și voi.

O să le acordați maximum de atenție copiilor, o să vă pliați pe cerințele lor și o să vă bucurați de un timp, comun, de calitate.

 

Horoscop 15 septembrie RAC

 

O să vă-nțelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu și o să umpleți frumos timpul liber comun – că pân-acum făcea fiecare altceva.

Vă luați lucruri noi prin casă, e posibil chiar să vă mutați că aveți nevoie de spațiu și de alte condiții – și costă. Recurgeți la economii.

 

Horoscop 15 septembrie LEU

 

Poate-ați descoperit niște decorațiuni pentru casă și n-o să ratați ocazia să luați ceva frumos, mai ales dacă sunt și promoții.

Poate-ncepeți niste cursuri, sau oricum, o să fiți mult mai ocupați cu diverse treburi după orele de serviciu și o să vă puneți în valoare niște calități.

 

 Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.