vineri, mai 20

Câini otrăviţi într-o comună din judeţul Gorj. „Totul pare desprins dintr-un film horror!“


 

Patricia Paraschiv, medic veterinar şi vicepreşedintele Asociaţiei de protecţie a animalelor „Pro Animals“, a precizat că poliţia efectuează cercetări în acest caz: „Mai mulţi câini, cu şi fără stăpân, otraviţi, inclusiv mame cu 5 şi 7 pui sugari. Ceea ce se dorea o acţiune neştiută de nimeni, capătă ecou şi sperăm că cei vinovaţi vor plăti! Cine are mai multe detalii, e rugat sa ne contacteze! 

În timp ce, în ţară, instuţiile statului se mişcă în direcţia bună, la noi, lucrurile regresează, in  ciuda eforturilor noastre! NU ASA SE REZOLVA PROBLEMA ANIMALELER FARA STAPAN!! 

Atat Noi, prin Educam si Sterilizam Gorj – Pro Animals, cat si alte organizatii, am desfasurat campanii de sterilizari în Pestişani, dar azi totul pare desprins dintr-un film horror!“, a transmis Patricia Paraschiv într-o postare pe Facebook. 

Poliţiştii efectuează cercetări 

„La data de 15 septembrie., poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi ucis doi câini, fără stăpân, care se aflau pe raza comunei Peştişani.

Poliţiştii au procedat la efectuarea cercetării la faţa locului, iar cadavrele animalelor au fost transportate la D.S.V.S.A. Gorj, pentru expertizare şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.