vineri, mai 20

Nintendo Switch primește suport pentru căști Bluetooth


Trebuie să recunosc că până la știrea asta habar n-aveam că nu poți conecta o pereche de căști Bluetooth la Nintendo Switch. Acum că am aflat, am și eu o întrebare: cum poți motiva lipsa unei chestii atât de simple? Dar uite cum, la patru ani după lansare, consola portabilă primește în sfârșit un update software prin care poți conecta dispozitive audio prin Bluetooth.

Pagina de suport de la Nintendo cuprinde însă și o listă de limitări. Aparent nu vei putea folosi decât două controllere wireless în timp ce ai conectat un dispozitiv audio via Bluetooth. Iar apoi și ăsta din urmă este afectat, întrucât se va deconecta atunci când te joci local, gen un titlu multiplayer prin intermediul wireless. Chiar dacă nu te afectează prea tare asta, mi se pare o limitare cam ciudată pentru o consolă de jocuri portabilă. Și asta nu este tot, întrucât nu vei putea folosi un microfon prin intermediul Bluetooth.

Alte noutăți introduse de cea mai nouă actualizare de software a lui Nintendo Switch include o opțiune de update al dock-ului prin intermediul unui port LAN și menținerea unei conexiuni prin fir atunci când consola se află în Sleep Mode pentru a permite descărcarea de jocuri când nu o folosești. Tot pe zona de conectivitate, de acum vei putea vedea dacă rețeaua la care te-ai conectat folosește frecvență de 2.4GHz sau 5GHz.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.