marți, mai 24

Apple Watch Series 7 și SE sunt livrate acum cu un cablu USB-C


Una dintre rarele noutăți ale Apple Watch Series 7 acceptă încărcarea rapidă, ceea ce se traduce printr-un timp de încărcare cu 33% mai rapid în comparație cu Apple Watch Series 6. Cu toate acestea, Apple spune că încărcarea rapidă necesită un nou cablu USB-C (care este acum inclus). în cutie), dar proprietarii MagSafe Duo este posibil să nu poată profita de această caracteristică.

Potrivit Apple, noul Apple Watch Series 7 poate merge de la 0 la 80% încărcare în aproximativ 45 de minute folosind noul cablu de încărcare rapidă USB-C. De asemenea, compania subliniază pe site-ul său că 8 minute de încărcare oferă 8 ore de monitorizare a somnului, ceea ce reprezintă o mare îmbunătățire, deoarece bateria Apple Watch încă nu durează mai mult de o zi întreagă.

Iată ce Spune Apple pe site-ul său:

Taxe în cel mai scurt timp. Întregul sistem de încărcare pentru Apple Watch Series 7 a fost reproiectat pentru a vă pune în funcțiune mai repede ca niciodată. Cu o arhitectură de încărcare actualizată și un cablu USB-C de încărcare rapidă, durează aproximativ 45 de minute pentru a trece de la 0 la 80% încărcare.

Din fericire pentru cei care intenționează să cumpere un Apple Watch Series 7, noul cablu USB-C pentru încărcare rapidă este inclus în cutie. După cum sa menționat de către mine 9to5Mac colegul Zac Hall, compania, de asemenea cutia actualizată Apple Watch SE pentru a include noul cablu USB-C – deși acest model nu acceptă încărcarea rapidă. Apple Watch Series 3 va păstra un cablu USB-A standard.

Compatibilitate MagSafe Duo

Proprietarii potențiali Apple Watch Series 7 ar trebui să țină cont de faptul că este posibil ca încărcarea rapidă să nu funcționeze cu MagSafe Duo. De asemenea, remarcat de Zac Hall, site-ul Apple subliniază că noul cablu Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C este necesar pentru încărcarea rapidă, în timp ce nu se menționează MagSafe Duo compatibilitatea încărcătorului.

De asemenea, este important să rețineți că Apple subliniază că încărcarea mai rapidă este deblocată pe seria 7 numai atunci când se utilizează „cablul USB-C cu încărcare rapidă” care vine cu noul Apple Watch. Înțelegerea noastră este că seria 7 nu va vedea aceste perioade de încărcare mai rapide atunci când este alimentat de încărcătorul Apple MagSafe Duo sau de alte stații de andocare cu încărcare multiplă. Testarea efectivă atunci când Seria 7 devine disponibilă va fi necesară pentru a prezenta numerele ferme.

Un alt detaliu legat este că Apple a oferit anterior un Cablu USB-C de 0,3 m pentru Apple Watch înainte de anunțul din seria 7. Cu toate acestea, compania susține că cablul cu suport de încărcare rapidă este o nouă versiune de 1 metru, deci nu este clar dacă cablul USB-C anterior acceptă această caracteristică.

Noul 1 metru Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C Cable este vândut separat la Apple pentru 29 USD. Și la fel ca Apple Watch Series 6, niciunul dintre modelele Apple Watch vândute în prezent nu vine cu adaptorul de alimentare inclus.

FTC: folosim linkuri de afiliere automate care generează venituri. Ca urmare a.


Consultați 9to5Mac pe YouTube pentru mai multe știri Apple:Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.