vineri, mai 20

Câmpul de luptă 2042 a fost amânat în noiembrie


Câmpul de luptă 2042 nu își va face data programată de lansare. Dezvoltatorul DICE a anunțat miercuri că jocul a fost întârziat până pe 19 noiembrie, la aproape o lună de la data lansării sale programată inițial pe 22 octombrie.

Într-un comunicat postat pe TwitterCEO-ul DICE, Oskar Gabrielson, a explicat că întârzierea s-a datorat în mare parte provocărilor de a lucra de acasă în timpul pandemiei.

“Construirea următoarei generații de câmpuri de luptă în timpul unei pandemii globale a creat provocări neprevăzute pentru echipele noastre de dezvoltare”, a spus Gabrielson într-o declarație atribuită și Câmpul de luptă 2042 echipă de dezvoltare. “Având în vedere amploarea și amploarea jocului, am avut speranța că echipa noastră va reveni împreună în studiourile noastre pe măsură ce ne îndreptăm spre lansare. Deoarece condițiile actuale nu permit acest lucru să se întâmple până la capăt. Siguranță și cu toate echipele care lucrează din greu. faceți de acasă, credem că este important să luați timp suplimentar pentru a face viziunea Câmpul de luptă 2042 pentru jucătorii noștri.

Deși vestea întârzierii poate fi dezamăgitoare pentru toți cei implicați, Gabrielson a mai spus că DICE va avea mai multe informații despre beta-ul deschis al jocului la sfârșitul acestei luni.

Câmpul de luptă 2042 a fost anunțat în iunie și va fi o incursiune complet multiplayer în viitorul apropiat. Jocul va conține în principal arme și vehicule moderne, cu câteva răsuciri futuriste, precum și gadgeturi concepute pentru a face bătăliile mai interesante. Desigur, va include, de asemenea, elemente de design iconice din seria Battlefield, cum ar fi hărți masive și distrugerea mediului.

Noul joc Battlefield va avea, de asemenea, un nou mod numit Portalul câmpului de luptă, care va permite jucătorilor să își creeze propriile modificări unice la hărți și tipuri de jocuri, creând ceva complet nou pentru a împărtăși comunității.

In timp ce 2042Data inițială de lansare din 22 octombrie l-ar fi poziționat ca primul shooter multiplayer important din toamnă, acum se află într-o poziție puțin mai complicată. Noua dată de lansare a jocului îl plasează direct între Call of Duty: Vanguard, care urmează să fie lansat pe 5 noiembrie și Aureolă infinită, care este programat pentru 8 decembrie.

Câmpul de luptă 2042 se așteaptă să sosească pe PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One și Xbox Series X.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.