sâmbătă, mai 21

cine va juca rolul principal, John Doe


Sony Pictures Television și PlayStation Productions dezvoltă o serie bazată pe jocurile Twisted Metal. Următoare adaptare a jocului și-a găsit, în sfârșit, actorul care va juca rolul principal.

Anthony Mackie va fi cel care îl va juca pe John Doe în Twisted Metal. ”Suntem încântați să îl avem pe Anthony Mackie la bord. Abilitatea sa de a amesteca comedie, acțiune și dramă este perfectă pentru lumea Twisted pe care o creăm ”, a declarat Asad Qizilbash, șeful unității Sony PlayStation Productions.

Știrea că Sony dezvoltă o adaptare a francizei Twisted Metal a apărut pentru prima dată în februarie. Twisted Metal este una dintre cele mai iubite francize de pe PlayStation”, a spus Asad Qizilbash. El a mai adăgat ”Suntem încântați că avem o echipă atât de grozavă care lucrează la aducerea la viață a acestui joc iconic pentru fani”.

Compania definește proiectul ca pe o comedie de acțiune produsă de Rhett Reese și Paul Wernick, scriitorii filmelor Deadpool și Zombieland. Twisted Metal este doar una dintre proiectele pe care Sony le adaptează pentru televiziune și film. La sfârșitul lui martie, compania a anunțat că va realiza un alt film ”Ghost of Tsushima.

Care este povestea ecranizării?

În principiu, va fi vorba despre un străin cu gură motorizată. Acesta va primi șansa de a avea o viață mai bună. Pentru asta, va trebui să livreze un pachet misterios într-un pustiu post-apocaliptic. Cu ajutorul unui hoț de mașini fericit, el se va confrunta cu jefuitori sălbatici care conduc vehicule de distrugere și alte pericole ale drumului deschis.

Din peisaj va face parte și un clovn deranjat care conduce un camion de înghețată foarte familiar. Acesta va fi recunoscut de fanii jocului ca Sweet Tooth.”Ne place Twisted Metal în toată nebunia sa întortocheată”, a declarat Glenn Adilman, vicepreședinte executiv pentru dezvoltarea comediei pentru Sony Pictures Television.

”Michael Jonathan Smith a ieșit cu o adaptare plină de acțiune, strălucitoare, amuzantă și suntem recunoscători pentru sprijinul lui Rhett, Paul, Will și prietenii noștri de pe PlayStation” a mai adăugat el.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.