marți, mai 24

Horoscop Urania | Previziuni Astrologice Pentru Perioada 18 – 24 Septembrie 2021. Luna Plină în Pești. Soarele Va Intra în Zodia Balanței | VIDEO URANISSIMA


În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Berbec. Luna va tranzita casa I a personalității celor născuți în zodia Berbecului și îi va mobiliza, făcându-i să se concentreze pe prioritățile momentului și, mai ales, pe dinamica relațiilor parteneriale. Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Taur – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Taur. Unele persoane vor simți nevoia apropierii de un prieten; ei vor avea nevoie să umple un gol sufletesc, să-și aline singurătatea, să se confeseze, să se sfătuiască cu un apropiat în care au încredere, să petreacă un eveniment alături de acela. Citește tot Horoscop săptămânal Taur – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Gemeni – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Gemeni. Unii se vor înfuria, alții vor intra în panică sau vor fi atât de dezamăgiți încât își vor propune să facă orice altceva decât soluția impusă de logica lucrurilor cu care se confruntă; gesturi de frondă, opțiuni hazardate, imature, iresponsabile prin simplul fapt că minimalizează un pericol. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Rac – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Rac. Relațiile interplanetare, armonioase, care se vor realiza în acest răstimp, le vor da Racilor care își desfășoară activitatea în domeniile artistice de creație și interpretare, ideii subtile și valoroase. Citește tot Horoscop săptămânal Rac – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Leu – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Leu. În privința relațiilor ocazionale, a vecinătăților și a tovărășiilor conjuncturale, nativii vor găsi resurse pentru politețe, diplomație și răbdare doar că, din 22 septembrie, când Soarele va intra, pentru o lună, în zodia Balanței, specificul influențelor astrale în acest sector se va schimba. Citește tot Horoscop săptămânal Leu – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Fecioară – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Fecioară. Prin contribuția activă a Soarelui, încă în zodia Fecioarei la acea dată, acest aspect astral va exercita o influență pozitivă și asupra propriei lor persoane din punct de vedere fizic și psihic. Citește tot Horoscop săptămânal Fecioară – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Balanță – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Balanță. Destindere interioară ca un fel de eliberare deși, poate că, în realitate, încercările nu au dispărut și nici nu s-a produs vreo îmbunătățire semnificativă; totuși, ceva sună plin de speranță, de încredere pentru că, acolo, va fi “mâna” Lunii Pline în Pești. Citește tot Horoscop săptămânal Balanță – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Scorpion – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Scorpion. Motorul astral al acestor preocupări îl va reprezenta Luna Nouă în Pești, din 21 septembrie, care va da dovadă de oarecare lipsă de măsură, în sensul că, nu întotdeauna, nativii vor putea să se oprească din acestă de fugă spre un teritoriu ademenitor. Citește tot Horoscop săptămânal Scorpion – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Săgetător – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Săgetător. Atenție la discuțiile care capătă aspectul unui ultimatum sau al unei constrângeri, inițiate de către cei apropiați, care vor specula o situație neplăcută dar trecătoare sau o relatare trunchiată pe post de argument pentru a-l convinge pe nativ să facă sau să nu facă un anume lucru, să dea sau să nu dea curs unei inițiative, dorințe, hotărâri. Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Capricorn – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Capricorn. Atenție ce soluții acceptați, atenție la ceea ce a fost minimalizat, ignorat sau prost înțeles: funcționează un aspect dificil între sectorul banilor cuveniți pentru munca prestată și sistemul de plată sau în relația nativilor cu instituția care trebuie să facă această operațiune. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Vărsător – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Vărsător. Alături de Marte și Mercur, Soarele le va da Vărsătorilor, timp de o lună, mesaje pozitive, mai puțin exaltate și șocante și mai aplicate ori mai riguroase care le pot consolida un proiect personal sau le pot permite, după o serie de oscilații și analize pro și contra, să decidă în cunoștință de cauză. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 18 – 24 septembrie 2021.

Horoscop săptămânal Pești – 18 – 24 septembrie 2021

Zodia Pești. Peștii se vor simți în armonie cu natura lor zodiacală fundamentală, se vor regrupa în jurul unor teme de viață reale, necesare, pe care le vor privi ca pe niște datorii față de propria lor existență, cu maturitate și cu seriozitate, luându-și angajamente în fața conștiinței lor că se vor ține de treabă. Citește tot Horoscop săptămânal Pești – 18 – 24 septembrie 2021.

VIDEO Momentul în care Simona Halep și Gică Hagi au făcut spectacol pe ringul de dans

PARTENERI – GSP.RO

VIDEO Momentul în care Simona Halep și Gică Hagi au făcut spectacol pe ringul de dans

IREAL! Ce i-a făcut propria mamă lui Silviu Biriș. Actorul devenit preot a mărturisit mâhnirea primită

Playtech.ro

IREAL! Ce i-a făcut propria mamă lui Silviu Biriș. Actorul devenit preot a mărturisit mâhnirea primită

Colegii noştri povestesc clipele de groază prin care au trecut, când au fost bătuţi cu bestialitate de mafia lemnului din Suceava: "Opriţi camerele acum, vă omorâm"

Observatornews.ro

Colegii noştri povestesc clipele de groază prin care au trecut, când au fost bătuţi cu bestialitate de mafia lemnului din Suceava: „Opriţi camerele acum, vă omorâm”

Horoscop 17 septembrie 2021. Vărsătorii trebuie să fie limpede în gânduri, dorințe și intenții și să le selecteze pe cele benefice

HOROSCOP

Horoscop 17 septembrie 2021. Vărsătorii trebuie să fie limpede în gânduri, dorințe și intenții și să le selecteze pe cele benefice

Mama fetiței din Iași care a murit în cadă a fost arestată. Este înfiorător ce s-a descoperit la autopsie

Știrileprotv.ro

Mama fetiței din Iași care a murit în cadă a fost arestată. Este înfiorător ce s-a descoperit la autopsie

Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: "Creierul meu vreau să fie studiat"

Telekomsport

Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: „Creierul meu vreau să fie studiat”

În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor

PUBLICITATE

În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor

Urmărește cel mai nou VIDEOSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.