marți, mai 24

Horoscop vineri, 17 septembrie. Zodia care vrea mereu să conducă şi să dea ordine. Trebuie să te întinzi cât ţi-e plapuma – Capital


Horoscop vineri, 17 septembrie. Zodia care vrea mereu să conducă şi să dea ordine. Trebuie să te întinzi cât ţi-e plapuma

BERBEC   Trebuie să dai dovadă de calm, iscusință şi răbdare pentru ca să anulezi aspectele nefavorabile care influenţează semnul tau.  In orice caz, nu te poţi baza pe nici un ajutor: rezolvă problemele singur. Cu dragostea stai binişor dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reprosurile şi discuţiile în contradictoriu. În familie este bine să zâmbeşti mult şi să vorbeşti puţin, mai ales dacă te referi la planuri de viitor sau la ceea ce te aştepţi tu să facă cutare sau cutare membru al familiei.

TAUR  Concentrează-te şi o să treci ziua cu bine. Ziua de astăzi îţi este favorabilă, moderat. Este, de asemenea, o perioadă buna pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc, atenţie la incidente sau accidente casnice gen opărit cu cafeaua, sau ceaiul și scăpat ţigareta pe covorul persan.  Pentru o mică parte dintre Tauri banul pare că vine şi el, nu foarte numeros, dar suficient. Sau măcar ai veşti că o să primeşti banii aceia, până la urmă!

GEMENI  Conjunctura astrală de astăzi poate aduce unora dintre nativi din Gemeni şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Nu te implica în conflicte deschise cu Leii, sau Berbecii.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o mica pierdere, sau uiţi un lucru.  Atenţie la cumpărături.  Limitează cheltuielile la strictul necesar. Trebuie să ajuţi pe cineva din familie să rezolve o situaţie. Nu te grăbi, nerăbdarea şi graba au dărâmat imperii.

RAC  Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine! In scenariul pe care-l construieşti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri si bani nu trebuie sa uiti nici un detaliu. Sigur, viaţa este mult mai complicată decât poţi tu să faci strategii. Veşti de departe, vezi de e-mail, reţea, sau mai prozaica cutie de scrisori. Sănătatea nu-ţi este afectată, dar este bine să fii prudent cu vremea capricioasă. Pe seară poti  finalizeza în condiţii bune problemele de relaţii sociale care ţi-au dat atâta bătaie de cap.

Horoscop vineri, 17 septembrie. Zodia care vrea mereu să conducă şi să dea ordine. Trebuie să te întinzi cât ţi-e plapuma

LEU  Ziua de astazi te găseşte în postura plăcută nativilor zodiei să conducă şi să dea ordine. Leul trebuie neapărat să conducă ceva, să fie oarece şef. Foarte bune rezultate în domeniul financiar şi al relaţiilor sociale. Seara îţi este favorabila, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. În sensul că trebuie să te întinzi cât ţi-e plapuma, mai ales cu banii. Puţină economie nu a omorât pe nimeni. Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Mă refeream la aspectul tău.

FECIOARA  Ai adunat multe frustrări, ai muncit foarte mult, dar superficialitatea şi lipsa de efort concentrat te fac să te învârteşti în cerc. Astăzi ai nevoie de o soluţie, de un sfat competent! De fapt mai  ai nevoie şi de o bună gimnastică a minţii şi a trupului! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Fecioarele şi flăcăii sunt mari amatori de adevăruri fundamentale dar nu prea au tact sau diplomaţie. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total.  Poate, o surpriza plăcuta în a doua parte a zilei.

BALANŢA  Nu regreta, nu avea teamă, reţineri – conjunctura îţi este favorabilă! O veste te interesează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni sau rude, la cei apropiaţi. În general lumea bârfeşte din lipsă de ocupaţie, ca să-şi dea importanţă, să fie în centrul atenţiei, foarte rar din reacredinţă sau cu cine ştie ce scopuri diabolice. Aşa că nu te lăsa păcălit şi continuă să ai relaţii bune cu cei în cauză. Totuşi, prevenit înseamnă pregătit – iar dacă nu este foc, nu iese fum!

SCORPION  Oportunist şi inspirat, astăzi poţi găsi cuvintele şi ideile care îţi trebuie. Totuşi, în demersul tău, eşti prea dur, trebuie să înlocuieşti forţa cu seducţia, dacă chiar doreşti să ai succes! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Este posibil sa primeşti nişte veşti şi să te nelinişteşti din cauza unor probleme cu proprietăţi şi/sau moşteniri, sau taxe şi impozite. Totul se rezolvă cu bine, din fericire. Pe seară trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.

Horoscop vineri, 17 septembrie. Zodia care vrea mereu să conducă şi să dea ordine. Trebuie să te întinzi cât ţi-e plapuma

SĂGETĂTOR   Astăzi ai standarde înalte, dar urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. De multe ori lucrurile sunt dezarmant de simple! Lasă analizele sofisticate şi filozofia pe altă dată. Nu-ţi face griji inutil, nu ai nici un motiv! Trebuie doar să treci peste depresia de toamnă – o mică criză existenţială de tipul, vai cine sunt, de ce, de ce mi se întămplă tocmai mie, nimeni nu mă iubeşte, viaţa este o mare plictiseală etc. etc.  Trebuie să realizezi că şi mâine este o zi care se va juca, chiar dacă nu eşti pregătit.

CAPRICORN   Astrele arată că astăzi este un bun prilej ca să-ţi iei recuperare, sau restul de concediu din vară (dacă mai ai) şi să te bucuri de căldura căminului. Asta dacă vrea şeful. Nu da şi nu lua bani cu împrumut, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Dacă nu-ţi iei recuperare poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, chiar să te gândeşti cum să-ţi rearanjezi apartamentul. O zi în care nostalgia verii pe terminate te îmbie la amintiri şi la un ceai fierbinte. Dacă tot ai luat-o pe panta amintirilor nu este oare bine să dai telefoane pe la prieteni şi prietene, doar aşa, să vezi, ce mai fac?

VĂRSĂTOR   Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.  Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți să evitiţi neplăcerile.  Poate este mai bine să amâni cumpărăturile, poate afli mai multe lucruri despre situaţia care te ingrijorează. Oricum, nu este nimic serios sau grav. Uneori ne facem griji fără motiv şi astăzi este una dintre acele zile.

PEŞTI   Eşti gata să faci eforturi numai dacă  rezultatul este evident şi imediat! O zi mai liniştită, dar, fii atent și prudent! Sinceritatea poate aduce astăzi rezultate bune. Ziua de astăzi, vineri, ziua lui Venus, îţi este moderat favorabilă în mai toate toate domeniile, exceptând riscul. Dacă ieşi la cumpărături, mare atenţie la vremea capricioasă, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie bine! Totuşi trebuie să dai dovadă de atenţie, trebuie să te fereşti de incidente, sau accidente, cauzate de foc, sau, metal.

Horoscop vineri, 17 septembrie. Zodia care vrea mereu să conducă şi să dea ordine. Trebuie să te întinzi cât ţi-e plapumaSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.