marți, mai 17

„Liniuţe”, duminică, pe vechea centură a Braşovului


Autor:

Publicat la 17 sepembrie 2021

„Liniuţe”, duminică, pe vechea centură a Braşovului

După o pauză forţată de condiţiile meteo nefavorabile, Campionatul Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems continuă duminică, 19 septembrie, cu cea de-a doua etapă, care se va desfăşura pe tradiţionalul traseu marcat pe centura veche a Braşovului, pe Strada Timişul Sec.
Având la startul sezonului nu mai puţin de 57 de concurenţi, care au oferit întreceri extrem de spectaculoase şi după pauza forţată de condiţiile meteo nefavorabile, organizatorii se aşteaptă ca numărul concurenţilor să crească pentru etapa a doua.
„Concediile s-au terminat, vremea s-a îndreptat – conform ultimelor prognoze meteo, ploile se retrag sâmbătă, iar pentru duminică sunt aşteptate temperaturi de până la 30*C. Sperăm că nimic altceva nu va mai opri creşterea numărului de participanţi pentru etapa a doua a Campionatului Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems”, a declarat managerul evenimentului, Cristian Andrei.
Lista provizorie de înscrieri conţine peste 30 de concurenţi, printre care se află şi ocupanţi ai podiumurilor primei etape.  Lista de înscrieri rămâne deschisă până la startul curselor de calificare, cu menţiunea că până vineri, 17 septembrie, la ora 18:00 taxa de înscriere este 300 lei, după această dată taxa va creşte la 350 lei.

Program:
08.30 – 10.00: Verificări tehnice
10.00 – 13.30: Curse de calificare
13.30 – 14.30: Curse demonstrative
14.30 – 17.30: Sferturi de finală, Semifinale şi Finale
18.00: Festivitatea de premiere

Comentarii

nu este nici un comentariuSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.