marți, mai 24

Smiley a înnebunit când a văzut-o! Antonia are o sosie la Pro TV! Cine este şi cum arată Mădălina Ţurcan


Show-ul ”SuperStar” de la Pro TV a ajuns la cea de-a doua seară de emoții și muzică bună. Seara a început cu o supriză pentru jurați, o tânără de numai 16 ani, Mădălina Țurcan, care a venit dintr-un sat din Republica Moldova. 

Ușor timidă, dar cu ochi de un albastru ca cerul, adolescenta l-a vrăjit pe Smiley, mai ales că seamănă destul de bine cu Antonia!

Cine e Mădălina Turcan

Mădălina are 16 ani și este din Chișinău. Este elevă în clasa a 10-a la un liceu cu profil teatral.  Provine dintr-o familie în care seriozitatea era ridicată la rang de artă. Tatăl ei a fost cadru militar și cumva i-a insuflat și ei rigurozitatea și disciplina militară. A învățat-o să nu se atașeze de persoane.

Primul moment în care a luat contact cu muzica a fost când avea vârsta de 4 ani și a mers împreună cu părinții ei la o mănăstire, iar  acolo a descoperit corul bisericii. A început și ea să cânte, mai mult de atât a rămas acolo timp de 10 zile alături de măicuțe. În prezent cântă în corul bisericii.

Are o pasiune mai specială în ceea ce privește cărtile, merge la shopping de cărti, le cumpară, însă nu le citește. Îi este de ajuns să le vadă în biblioteca proprie și se umple de energie pozitivă, relatează superstar.protv.ro.

I se spune Antonia de Moldova. Antonia este o zeiță pentru ea și spune că este foarte mândră că oamenii o aseamănă cu idolul ei. Știe că e frumoasă, dar nu-i plac complimentele.

Sursa foto: Captura Video, InstagramSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.