duminică, mai 29

va fi disponibil în aceeași zi cu Windows 11


Microsoft va lansa Office 2021, următoarea versiune pentru consumatori a gamei sale, pe 5 octombrie. În aceeași zi, compania va lansa Windows 11.

La fel ca Office 2019, Office 2021 este o achiziție unică, care va fi disponibilă atât pe Windows, cât și pe macOS. Este destinat persoanelor care nu doresc să se aboneze la abonamentul Microsoft 365 al companiei.

Microsoft a promis să împărtășească în curând mai multe detalii despre Office 2021, dar știm din ce a scris jurnalistul Tom Warren de la The Verge că lansarea va conține multe dintre aceleași îmbunătățiri găsite în Office LTSC, o variantă a software-ului lansat de companie pentru clienții de întreprindere care nu au acces la Cloud.

Printre alte îmbunătățiri, adaugă caracteristici de accesibilitate și suport pentru modul întunecat. Știm, de asemenea, dintr-un anunț anterior, că Microsoft intenționează să sprijine software-ul timp de cel puțin cinci ani și că software-ul va funcționa atât cu sisteme de 32, cât și de 64 de biți.

Windows 11, confirmat oficial: când se lansează, cât costă și cum îl vei instala

Se discută de câteva luni deja despre Windows 11, iar acum avem în sfârșit niște detalii clare despre modul în care va fi oferit noul sistem de operare și când va deveni disponibil.

Windows 11 este următoarea versiune majoră de Windows din 2015 și până în prezent. Se lucrează de mult timp la ea și va veni cu o serie de particularități care îți vor aduce mai degrabă aminte de macOS, decât de Windows. S-ar putea să includă cele mai radicale schimbări de interfață de la prima versiune de Windows, în urmă cu mai bine de trei decenii.

Data oficială de lansare pentru Windows 11 a fost confirmată de Microsoft și este programată pentru 5 octombrie. De la acea dată, vor ajunge online kituri de instalare și upgrade create în jurul noului sistem de operare. Tot de la acea dată, vor ajunge în magazine PC-uri cu Windows 11 preinstalat.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.