marți, mai 17

Valoarea operelor expuse în 2021 este de aproximativ 9 milioane de euro. Cea mai scumpă lucrare expusă la Art Safari 2021 este „Curtezane din Shimabara“, de Samuel Mutzner, care a fost adjudecată cu 160.000 de euro


Ioana Ciocan, director Art Safari: Am aflat că publicul nostru este foarte tânăr şi că este un public care revine la toate ediţiile. Este un public cu care noi comunicăm constant. Arta din România evoluează şi se dezvoltă într-un ritm ameţitor. Avem tineri artişti extrem de creativi, pe care ne bucurăm să-i putem ajuta şi încuraja.

Art Safari, evenimentul anual care este un reper pentru iubitorii de artă din România, implică o investiţie de peste 600.000 de euro pentru organizarea ediţiei din 2021, prima la care doritorii pot participa şi prin intermediul platformelor online.

„Dacă ar fi să calculăm valoarea tuturor eforturilor reunite, bugetul de costuri ar depăşi 600.000 de euro. Valoarea operelor expuse în 2021 este de aproximativ 9 milioane de euro, evenimentul reunind 80 de colecţionari privaţi şi 25 de muzee“, spune Ioana Ciocan, directorul evenimentului Art Safari.

În acest an, festivalul are loc în Palatul Dacia-România de pe strada Lipscani din Bucureşti şi găzduieşte trei expoziţii. Palatul este situat în centrul istoric al Bucureştiului şi va fi viitorul sediu al Pinacotecii Bucureşti.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.