luni, mai 23

Viaţa mea în fotbal. Cum se antrenează Cosmin Petrescu, românul care a ajuns printre cei mai buni jucători de FIFA din lume?Bun găsit la Viaţa mea în fotbal, sportul care creează pasiuni dincolo de limite, sportul care este practicat de toate categoriile sociale, sportul care creează idoli indiferent dacă este jucat pe teren sau pe consolă. Invitatul meu de astăzi este unul dintre fotbaliştii profesionişti în e-fotbal. Este legitimat la clubul de e-sports al lui Christian Fuchs, jucator al lui Leicester City, Cosmin Petrescu.

Bun găsit la Viaţa mea în fotbal, sportul care creează pasiuni dincolo de limite, sportul care este practicat de toate categoriile sociale, sportul care creează idoli indiferent dacă este jucat pe teren sau pe consolă. Invitatul meu de astăzi este unul dintre fotbaliştii profesionişti în e-fotbal. Este legitimat la clubul de e-sports al lui Christian Fuchs, jucator al lui Leicester City, Cosmin Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.