duminică, mai 29

WhatsApp aduce suportul multi-device pe iPhone FOTO


Utilizatorii smartphone-urilor Apple pot activa acum suportul multi-device în WhatsApp, pentru a folosi independent serviciul pe mai multe dispozitive.

La două luni de când a început să testeze pe Android suportul multi-device, WhatsApp lansează această facilitate, în variantă beta, pe iOS, sistemul de operare ce stă la baza iPhone-urilor.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Dacă intră la Settings – Linked Devices, utilizatorii de iPhone vor fi invitați să testeze funcția multi-device. Aceasta este opțională, fiind, deocamdată, în stadiu beta, ceea ce înseamnă că pot exista diverse bug-uri.

După ce este activată noua facilitate, WhatsApp va putea fi folosit independent pe până la 4 dispozitive. Asta înseamnă că WhatsApp se autentifica singur de pe desktop sau alte dispozitive, fără a mai depinde de telefon.

Până acum telefonul cu numărul înregistrat în WhatsApp era singura cale de verificare a identității. Fără telefon conectat la internet, WhatsApp nu putea fi accesat nici pe alte dispozitive.

WhatsApp avertizează că, după activarea suportului multi-device, nu se va mai putea comunica cu utilizatorii care au folosesc versiuni foarte vechi ale aplicației.

Dacă apar astfel de probleme sau diverse bug-uri, care împiedică sau îngreunează folosirea aplicației, utilizatorii pot folosi opțiunea “Leave beta”, tot de la Settings – Linked Devices, pentru a reveni la versiunea stabilă.

FOTO WhatsApp aduce suportul multi-device pe iPhoneSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.