sâmbătă, mai 21

actualizarea care îți face viața semnificativ mai ușoară


Google face un efort semnificativ pentru a transforma Gmail într-o aplicație web complexă, una care îți face viața mai ușoară și te face să uiți de Outlook, de exemplu. Cea mai nouă actualizare este un pas important în acest sens.

În cazul în care nu foloseai Gmail suficient, cei de la Google s-au gândit să introducă o actualizare importantă clientului de email de care, mulți dintre noi, suntem dependenți. În acest sens, prin intermediul Google Workspace, aplicația de mobil a Gmail va facilita apeluri de voce prin intermediul funcționalității Google Meet.

Gmail vrea să devină indispensabilă

În cazul în care foloseai Gmail pentru a scrie câteva rânduri rapide colegilor, aplicația îți va facilita de acum și un apel rapid cu persoanele din lista ta de contacte. Dintr-un punct de vedere, sistemul de integrare este același pe care îl asociezi cu Outlook și Skype sau Microsoft Teams, de exemplu. În cazul în care folosești Gmail atât pe desktop, cât și pe mobil, vei primi o notificare și în Google Chrome, când te sună cineva, dacă îți este mai ușor să răspunzi de pe marele ecran.

În teorie, conform comunicatului Google pe marginea actualizării, această funcție de conferință audio din Gmail ar trebui să țină loc de discuțiile spontane pe care obișnuiai să le ai la birou cu colegii, ”pe vremea” când mergeai la birou. Dacă aveai vreo emoție pe marginea subiectului, să știi că aplicația Meet va integra și ea în viitorul apropiat opțiunea de apelare.

Google Workspace În funcție de cât timp petreci pe Gmail pe web de pe desktop, ar trebui în următoarele zile și săptămâni să vezi și alte modificări de funcționalitate și interfață. Google va include în sfârșit zona de ”spaces”, o versiune extinsă a canalelor de comunicații pe care, în mod tradițional, le asociai cu Google Rooms. Independent de nume, însă, îți vei vedea mesajele primite și expediate sub formă de conversații, iar zona de spaces va fi indexată și la căutare, dacă vrei să găsești rapid un mesaj important.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.