vineri, octombrie 22

Horoscop Informaţia Zilei (18-19 septembrie 2021)


Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Iubirea îţi oferă cele mai frumoase momente ale acestei zile şi te dedici celui drag cu toată inima. Pui multă pasiune în gesturile tale de tandreţe şi, la farmecul personal pe care îl degaji, dacă nu ai încă un partener de suflet, azi ai să-l găseşti fără niciun efort.

TAUR. Este o zi de relaxare, în care poţi răsufla, în sfârşit, uşurat, căci ce a fost mai greu a trecut. Ai avut de înfruntat o serie de greutăţi, dar ai făcut faţă cu succes, ai luptat cu demnitate, iar acum efortul şi-a adus roadele, deci îţi iei o zi de odihnă binemeritată.

GEMENI. Apar, ca din senin, tot mai multe posibilităţi de rezolvare a aceleaşi probleme, de unde se vede că niciodată nu trebuie să te mulţumeşti cu prima variantă ce ţi se oferă. Ca atare, chiar dacă eşti împins de la spate de termene, încearcă să nu te grăbeşti.

RAC. Contactul cu oamenii din anturajul în care te afli azi are un efect apăsător asupra psihicului tău, de parcă nu reuşeşti să te adaptezi acestui mediu. Poate sunt nişte străini cu care nu ai puncte comune, sau te intimidează, deşi acest lucru nu-ţi stă ţie în caracter.

LEU. Încerci să respecţi întocmai termenii impuşi, pentru că proiectul tău aflat în derulare este foarte strict. Ori faci totul aşa cum ţi se impune, ori nu mai faci deloc. Nu ai voie să comentezi nimic, dar accepţi toate regulile, pentru că vrei să ajungi la rezultatul dorit.

FECIOARĂ. Pas cu pas, te apropii de normalizarea unei situaţii care deja te deranjează. Totuşi, lucrurile nu se vor rezolva una-două, deci caută dovezi în favoarea ta, oricât de minore ar fi ele, căci toate puse la un loc vor forma soluţia finală a problemelor tale.

BALANŢĂ. Nu îţi place mediul sumbru în care nimereşti, ostilitatea parcă pluteşte în aer, iar dacă poţi, încerci să scapi cumva din acel loc. {sta nu-i anturajul tău obişnuit şi nici nu vrei să te obişnuieşti cu o astfel de atmosferă, deci cauţi cumva o cale de ieşire.

SCORPION. Ai aşteptat cu nerăbdare weekend-ul acesta, ştiind că îţi aduce multă veselie, distracţie şi o atmosferă relaxantă într-o companie plăcută. Se pare că vei fi un fel de personaj central al acestei reuniuni şi paecă toată lumea caută să te facă să te simţi bine.

SĂGETĂTOR. Nu vrei să te conformezi cu regulile impuse de alţii, chiar dacă ştii că unde lucrezi şi trăieşti în acest moment, totul se petrece conform unor legi bine stabilite. Tu nu eşti un om docil şi decât să te supui, mai bine preferi să părăseşti un astfel de anturaj.

CAPRICORN. Ţi s-au cam înecat corăbiile şi nu te simţi în stare să revii la lumină. Când te uiţi în jur, vezi doar oameni necăjiţi şi îţi dai seama că nu ai cu cine te consola. În loc să-ţi cauţi alinare la ei, încearcă să îi ajuţi tu şi ai să vezi că problema lor e mult mai grea.

VĂRSĂTOR. Iei o decizie cu impact major asupra unui eveniment care va avea loc până la sfârşitul anului. Poate, ai de gând să deschizi un cont şi îţi propui să faci economii, ori vei face o alegere profesională nouă, care te va îndrepta spre o direcţie mult mai bună.

PEŞTI. Aştepţi de undeva un sfat, o îndrumare, sau să ţi se dea startul la un proiect nou. Ori nu doar de tine depinde şi aştepţi vreo aprobare, ori poate, deocamdată nu ai suficient curaj să porneşti la drum şi speri că discuţiile cu ceilalţi te vor motiva să faci primul pas.Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *