marți, mai 24

Meghan primește cel mai crunt avertisment. El este bărbatul care îi „va crea coșmaruri”. Securea războiului n-a fost îngropată


Reamintim că Morgan a fost forțat să părăsească celebra emisiune „Good Morning Britain” de la ITV, în urma comentariilor acide pe care le-a făcut la adresa lui Meghan Markle.

El a făcut remarci care au fost considerate deplasate despre „sănătatea mintală” a lui Meghan Markle când a spus că ar fi avut gânduri de sinucidere, şi că s-a adresat familiei regale „pentru ajutor” dar nu a fost băgată în seamă.

„La cine te-ai dus? Ce ţi-au spus? Îmi pare rău, nu cred niciun cuvânt din ce a spus Meghan Markle.Nu aş fi crezut-o nici dacă mi-ar fi citita buletinul meteo”, a spus în emisiune Morgan.

Ofcom, organismul britanic de reglementare a audiovizualului, a demarat o anchetă asupra emisiunii în care s-au formulat comentariile, după ce au fost făcute mai mult de 41.000 de plângeri.

Anunțul bombă a fost făcut joi: Piers Morgan va găzdui o nouă emisiune la Global TV

Vorbind aseară la Scarsdale Tavern in Kensington, jurnalistul a avertizat că noua sa slujbă va fi „de coșmar” pentru Meghan Markle.

Piers a spus: „Și trebuie să-ți mulțumesc special Meghan. Acum cinci ani ne-am cunoscut aici. Deci, înveseliți-o pe Meghan!”

Piers urmează să se alăture News Corp și Fox News Media într-un acord în care va găzdui o emisiune TV difuzată săptămânal în Marea Britanie, SUA și Australia. El a promis că spectacolul va fi un „forum neînfricat şi plin de viață”

Şi nu e totul, va scrie, de asemenea, două coloane săptămânale online pentru New York Post și The Sun

Piers a spus: „Sunt încântat să mă întorc la News Corp, unde mi-am început cariera în media acum mai bine de 30 de ani. Rupert Murdoch a fost un campion constant și neînfricat al liberei exprimări și vom construi împreună ceva nou și foarte interesant. Vreau ca emisiunea mea  să fie un forum neînfricat pentru dezbateri pline de viață și interviuri, un loc unde se va da dreptul tuturor de a avea opinii și acele opinii să fie examinate şi comentate energic. Sunt, de asemenea, încântat să devin cronicar pentru The Sun și New York Post, două mărci de ziare strălucite și populare. Mă întorc acasă și ne vom distra puțin”.

Noua emisiune TV a lui Piers va fi difuzată pe talkTV când canalul va fi lansat la începutul anului 2022, relatează presa britanică.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.