sâmbătă, mai 21

telefonul care se încarcă într-un timp record, cu o funcție cheie din iPhone 13


Xiaomi a dezvăluit noua sa generație de smartphone-uri, la o zi distanță după un eveniment similar organizat de către Apple. Noile telefoane Xiaomi se adresează în special creatorilor de conținut, iar listă de noutăți pune la respect multe mărci de top.

Cel mai puterni model este Xiaomi 11T Pro, primul smartphone care folosește tehnologia HyperCharge de 120W a companiei. Această tehnologie îți va permite să încarci bateria de 5.000 mAh a modelului 11T Pro în doar 17 minute. Mai mult, pentru a nu deteriora acumulatorul, telefonul are 34 de sisteme de siguranță printre care și monitorizarea temperaturii în timp real.

Totuși, acesta este doar începutul listei impresionante de noi specificații. 11T Pro dispune de o cameră triplă, care include un unghi larg de 108 megapixeli, 2x tele-macro și un obiectiv cu unghi ultra-mare de 120 de grade. În partea din față, există o cameră selfie de 16 megapixeli. În ceea ce privește filmatul, noul model poate înregistra 8K utilizând sistemul Samsung HDR10+ în combinașie cu „AI cinema” care permite înregistrarea cu un singur clic.

Xiaomi's 11T Pro smartphone supports Dolby Vision video and charges in 17 minutes

Un adevărat vârf de lance

Ecranul plat AMOLED de 6,67 inci, FHD +,2.400 x 1.080, este un tur tehnic de forță. La capitolul caracteristici enumăr rata de reîmprospătare a ecranului de 120Hz, TrueColor, Dolby Vision, HDR10 +. Mai mult, telefonul va avea o luminozitate incredibilă datorită celor 1.000 de nits și nu în ultimul rând, va benefica de geamul celor de la Corning, Gorilla Glass Victus.

Din punct de vedere sonor, difuzoarele duale pot fi considerate premium din moment ce sunt create de către Harman Kardon, de asemenea, au incluse Dolby Atmos. Vizionarea filmelor la aceste setări ar putea consuma bateria destul de repede, dar din nou, poți să încarci, complet, telefonul în doar 17 minute.

În interior, există un procesor Qualcomm Snapdragon 888, până la 12 GB RAM LPDDR5 și maxim 256 GB stocare UFS 3.1, împreună cu sloturi 5G, Bluetooth 5.2, WiFi 6 și dual SIM.

În ceea ce privește costul, probabil că pe piața din Europa o să-l găsim la un preț începând de la 649 de euro și până la 749 de euro pentru modelul de 12 GB / 256 GB.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.