marți, mai 17

Fiica unui cunoscut om de afaceri a intrat prima la Facultatea de Regie de film, din cadrul UNATC


 

Daiana Stănuşoiu, fiica omului de afaceri Lelius Stănuşoiu, preşedintele Asociaţia Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017, a intrat prima la Facultatea de Regie de film, din cadrul UNATC.

Daiana a fost premiată, anul trecut, la SUPER, Festivalul de filme şi artă făcute de adolescenţi cu filmul „În ţara orbilor“, aceasta fiind studentă la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială. Acest succes a determinat-o să se îndrepte către domeniul filmului.

Daiana este şi o poetă talentată. Ea a lansat un volum de poezii în timpul liceului. Tânăra estr absolventă a Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu“.

„Viața noastră,a profesorilor, se măsoară în destinele celor pe care i-am văzut crescând. Punțile sufletești dintre noi nu se frâng niciodată. Dovada clară că putem vorbi despre Neuitare este bucuria care mi-a fost împărtășită:  Stănușoiu Daiana  este studentă la Facultatea de Regie de film, din cadrul UNATC . Un rezultat excepțional, Daiana! Pasiune, efort, voință zodiacală! Daiana, continuă să performezi! Ai dovedit! Prima la Regie de Film! Bravoo,copil minunat! Mândră de tine!

Dorința celui care scrie: Felicitările trebuie adresate Daianei, care a fost susținută permanent de părinții ei minunați,  de întreaga familie.

Rolul meu a fost minor. Inteligența,  creativitatea și ambiția trebuie încurajate de profesorii care intuiesc talentul unui copil minu at. Rezultatele vor veni“, a transmis Elena Roată, profesor de Limba şi Literatura Română pe pagina sa de Facebook.

 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.