duminică, mai 29

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) – primele detalii : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle


Tablete

Piaţa tabletelor a redevenit atrăgătoare pentru marii producători, asta după ce în perioada pandemiei vânzările au crescut într-un ritm accelerat. Dacă acum doi ani aproape că număram pe degetele de la mâini noutăţile din această categorie, acum vedem din ce în ce mai multe modele în piaţă.

Samsung pregăteşte pentru perioada imediat următoare atât tablete din categoria celor premium, cât şi tablete mai accesibile. Un astfel de exemplu este modelul Samsung Galaxy Tab A8 (2021), cel care ar trebui lansat oficial până la sfârşitul acestui an.

Conform celor de la 91Mobiles noul device ar trebui să vină cu un ecran de 10.4 inci cu rezoluţie FullHD+, cameră foto de 8 Megapixeli, port USB-C, patru difuzoare cu tehnologie Dolby Atmos şi dimensiuni oarecum compacte: 246.7 x 161.8 x 6.9 mm.

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) ar trebui să fie disponibilă atât în versiune Wi-Fi only, cât şi în variantă 4G LTE, iar la nivel de design nu descoperim prea multe noutăţi, se pare că producătorul sud-coreean va merge pe trăsături destul de standard.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.